Burçların yatak odası sırları!

İlişkinizi alevlendirmek istiyorsanız bu taktikleri okumanızı öneririz!

Burçların yatak odası sırları!
Koç Erkeği 
Koç erkekleri, her zaman, her yerde ve şartta seks yapabilirler. Burcun kadınları gibi onlarda seksi spor gibi ele alırlar. Biraz egoist davransalar da partnerlerini mutlu etmeden bırakmazlar. Aşk oyunlarını fazla uzatmazlar buna karşın sonuca çok geç ulaşmaları ve kısa süre de tekrar sevişebilmeleri partnerlerini mutlu eder. Romantik kadınların bu erkekten uzak durmaları gerekir.

Koç Kadını 
Koç burcu aşk yapmasını sevdiği gibi bunu açıkça ifade etmekten de kaçınmaz. Son derece coşkulu ve acelecidir bu yüzden aşkta da zaman zaman sabırsız davranarak karşı tarafı şaşırtabilir. Aşırı heyecanlardan ve cesur davranışlardan hoşlanır. İlk adımı atmak onun için hiç de zor olmayacaktır. Fanteziye meraklı olduğu için tatmin edilmeyi bekleyen cinsel düşleri olabilir. Gerek erkek gerekse kadın olsun Koç insanları, ilişkiye girdikleri kişinin her defasında yeni bir kimliğe bürünmesinden hoşlanır. Bir gün ateşli bir gün çocuksu bir gün vamp bir sevgiliye sahip olmak her Koçun hayalidir.

Seks Bitince Söylediği : Hadi, bir daha.... 
Favori pozisyonu: Siz üstte olmayı seviyorsunuz. Bu yüzden size kovboy demek hiç de yanlış olmaz. 
Favori Mekânı: Acelecisiniz yatak odasına kadar bekleyemezsiniz.


BOĞA Erkeği 
Boğa erkekleri için seks, önce üremektir. Partneri ile bir çocuk sahibi olmak üzere seviştiği zaman inanılmaz bir performans sergiler. Bir gecelik ilişkilerden, alelacele sevişmelerden nefret eder. O da Boğa kadınları gibi klasik pozisyonları tercih eder. Partnerinden bolca sevilmek ve okşanmayı talep eder. Bu konuda koca bir bebek gibidir. Geç uyarılır ama bir kere uyarılınca saatlerce sevişebilir. Onu durdurmak zordur.


BOĞA Kadını: 
Soğukkanlı ve ağırbaşlı görünümüne rağmen seks konusunda en ateşli sayılabilecek burçlardan biri de Boğadır. Günlük maskesini yatakta çıkarır ve bu konudaki coşkusunu ortaya koyar. Alışkanlıklarına son derece bağlı olduğu için her seferinde yenilik yaratmanıza da gerek yoktur. Tekrarlanan hareketlerden kolay kolay bıkmaz. Sabırlıdır, her konuda olduğu gibi aşkta da beklemesini bilir. Güzelliklere ve lükse düşkündür ve baştan çıkarılmaktan çok hoşlanır. Sevgilisinin her zaman bakımlı olmasını ve arzularına içtenlikle karşılık vermesini bekler.

Seks Bitince Söylediği: Ben acıktım. Pizza söyleyelim 
Favori pozisyonu: Sizin için en uygun yer buzdolabının önü. 9,5 Hafta filmiyle akıllara kazınan bu sahne sizin için de biçilmiş kaftan. 
Favori Mekânı: Açık hava sizin için daha romantiktir.
 
İKİZLER Erkeği: 
İkizler erkeği değişikliklerden hoşlanır. Bu değişikliklerin içinde partner değişikliği önemli bir yer tutar. Sürekli aynı kişi ile seks bir İkizler erkeğini iktidarsızlığa bile sürükleyebilir. Seks onun için oyun gibidir. Bu yüzden aşk oyunlarını çok iyi bilir. Değişik mekânlar, pozisyonlar seks hayatının vazgeçilmez parçasıdır. Kimi zaman bir yeni yetme gibi davranabilir. Kendini güçlükle kontrol eder.


İKİZLER Kadını:
Değişikliğe ve yeniliğe meraklı olduğu için aşk ve seks konusunda hiç bir şeye kolay kolay şaşırmaz. Ancak hislerinden çok mantığıyla hareket etme eğilimindedir. Bu nedenle önce onu aşka hazırlamak gerekmektedir. Monotonluk onu en çok sıkan şeylerin başında gelir. Yenilik yaratmak ve sürpriz yapmak konusunda becerikliyseniz İkizler insanını büyüleyebilir ve baştan çıkarabilirsiniz. Kavga ve sertlik ona göre değildir. Sevgilisinin aynı zamanda dostu ve sırdaşı da olmak ister. Oldukça havai fakat cazibeli bir âşıktır.

Seks Bitince Söylediği: Kumanda nerde? 
Favori pozisyonu: Televizyonun karşısında koltuğun üzerinde birçok şeyi bir arada yaparak.
Favori Mekânı: Burcunuz arabaları işaret ediyor.


YENGEÇ Erkeği
Yengeç erkeğine güzel bir yemek yapıp sarılıp kucaklarsanız kendini sekse hazır hisseder. Biraz ana kuzusudur ama kurda dönüşmekte gecikmez. Son derece duygusaldır, âşık olduğu kadınla sevişmekten hoşlanır. Bunun aksi olursa kendini yetersiz ve güvensiz hissedebilir ve bütün şevki kaçar. Yengeç kadınları gibi o da mekâna hassastır. Kendini sıcak yuvasının yatak odasında bir Aslan gibi hisseder. Yabancı mekânlar ise zevkini kaçırır.
 
YENGEÇ Kadını: 
Yengeç burcu insanları aşırı hassas ruhlu olduklarından her şeyden önce şefkat ve anlayış ararlar Bu burçtan birine güven verip tatlılıkla hareket ederseniz kalbini kazanma yolunda en önemli adımı atmış sayılırsınız. Basit davranışlar ve aşırılıklar ona göre değildir. Utangaçlığına saygı gösterirseniz zamanla kabuğundan sıyrılıp ateşli bir aşığa dönüştüğünü şaşkınlıkla fark edebilirsiniz. Sadakate çok önem verir Aşka şefkatle başlamayı sever. Tatlı sözlere ve sevgi dolu öpücüklere ihtiyaç duyar. Şefkatten ateşli duygulara kısa zamanda geçeceğinden emin olabilirsiniz.

Seks Bitince Söylediği: Ne zaman evleneceğiz?
Favori pozisyonu: Kaşık pozisyonunu deneyin. Bu sırada partneriniz erotik dokunuşlar yapabilir. 
Favori Mekânı: Dalgaların üzerinize vurduğunu hissetmek, sahiller.
 
ASLAN Erkeği 
Aslan erkeği için seks ne kadar güçlü olduğunu gösterebileceği bir alandır. Bu yüzden kendine fazla güveni olan bir partner ile mutlu olamaz. O da burcunun kadını gibi pohpohlanmaktan ve ne kadar süper bir erkek olduğunun söylenmesinden çok hoşlanır. Çok sık seks yapmak istemeyebilir ama özellikle iş yaşamında bir başarı elde ederse performansı yükselir.
 
ASLAN Kadını 
Her konuda olduğu gibi aşkta da pohpohlanmayı sever. Aşkın cinsel yönü onun için çok önemlidir. Aşkın, güçlü duyguların ve görkemli davranışların insanıdır. Duygularının karşılık görmesini arzu ve talep eder. Gururlu ve kendini beğenmiş Aslanlar teşhire de meraklıdır. Karşısındakinden sevgi ve şefkat beklediği gibi, kendisi gibi coşkulu olmasını da bekler. Güzel ve zeki olduğu için dikkatleri üzerinde toplamakta son derece başarılıdır. Fanteziler kurmaya meraklıdır.

Seks Bitince Söylediği: İtiraf et harikaydım değil mi evet harikaydım.
Favori pozisyonu: Burcunuz erojen bölgelerinizin vücudunuzun arka bölümünde yoğunlaştığını söylüyor.
Favori Mekânı: Aynalı mekânlar


BAŞAK Erkeği 
Başak erkeği de kadını gibi hijyene çok düşkündür. Değişik tekniklerden hoşlanır ama bazen kendini o kadar çok tekniğe kaptırır ki duygularını yaşamakta zorlanır. Mükemmeliyetçiliğini yenebilirse seks onun için daha zevkli bir hale gelir. Çoğu zaman partnerini acımasızca eleştirebilir. Bu eleştirileri kendine yönelterek de acı çektiği olur. Aşırı detaycılığı bazen de onu mükemmel bir âşık haline dönüştürebilir çünkü partnerinin isteklerini eksiksiz yerine getirir.


BAŞAK Kadını 
Hislerini ve düşüncelerini kolay kolay açığa vurmaz ve açılmayı bekleyen kapalı bir kutu gibidir. Bu nedenle onu yakından tanımak ve aşktaki tavrını anlamak oldukça güçtür. Utangaç ve içine kapalı olduğu için gerçek kişiliğini hemen ortaya koymaz. Ona sabır ve sevgiyle yaklaşmak gerekir. Duygularından çok mantığıyla hareket ettiği için zekâsına değer verdiğini göstermeniz sizin için artı bir puan olacaktır. Soğuk görüntüsünün altında son derece ateşli bir yapıyı barındırabilir. Aşırı temiz ve titiz olduğundan ancak temizliğinden emin olduğu kişiyle beraber olabilir.

Seks Bitince Söylediği: Kalk kalk. Çarşafları hemen yıkamam lazım..
Favori pozisyonu: Partnerinize de şans tanımalısınız. En iyisini kendim başarırım demekten vazgeçin.
Favori Mekânı: Maceracı ruhunuza hitap eden fanteziler


TERAZİ Erkeği 
Terazi erkeği ancak güzel bir kadın ile seksi düşünebilir. Aksi takdirde karanlıkta sevişmeği yeğleyecektir. Zaman zaman içtenliğini kaybedip yüzeysel eşebilir. Genelde sevecen ve şefkatlidir. O da Terazi kadını gibi uyumu ön planda tutar. Her şeyin bir zamanı olduğunu düşünüp olur olmadık zamanda kendisine kur yapan bir eşten hiç hoşlanmaz. Narsiste (kendine hayranlık) eğilimleri olabilir.


TERAZİ Kadını 
Yaklaşımınızın ince ve zarafet dolu olması bir Terazi için son derece önemlidir. Duygusal bir insan olduğundan her şeyden önce onun hassas kalbini fethetmelisiniz. Romantizm onun için olmazsa olmazların başında gelir. Bu burcun insanları çevreye ve dekora çok önem verdiğinden ona açılacağınız ortamı çok iyi seçmelisiniz. Eğer kendini iyi ve hissederse kolayca rahatlayacaktır. Aceleci ve sert davranışlardan hiç hoşlanmazlar ve böyle bir durumda ürküp soğumaları kaçınılmazdır. Yeni yeni fikirler üretip onun hoşuna gideceğinden emin olduğunuz sürprizler hazırlayın. Yavaş yavaş açıldığını görebilir ve birlikte aşk dünyasının doruklarında size eşlik ettiğini görebilirsiniz.

Seks Bitince Söylediği: Sen mutlu olduysan ben de mutlu oldum hayatim...
Favori pozisyonu: misyoner pozisyonu tam size göre. Sırtüstü yatarak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
Favori Mekânı: Küçük lüks oteller


AKREP Erkeği 
Bir Akrep erkeği için seks her şeyden önce gelir. Aç kalabilir ama sekssiz yaşayamaz. Seksi tabir edilen kadınlara düşkündür. O da Akrep kadını gibi tabu nedir bilmez. Onun için güzel veya çirkin kadın kavramı yoktur. Her kadın çekicidir ve o hazırdır. Aşık olduğu zaman tuhaf bir biçimde cinsellikten uzaklaşır. Bu çok uzun sürmese de gerçek anlamda bunalıma girebilir. Bu yüzden aşk duymadığı kadınları tercih ettikleri görülür.


AKREP Kadını 
Zevklerine çok düşkün olan Akrep burcu insanları aşka bayılır. Estetiğe çok önem verdiğinden karşısındakinin fiziksel çekiciliği onları tahrik etmek açısından son derece önemlidir. Çok ateşli olduğundan görsel bakımdan çok kolay uyarılabilir. Ancak tüm bu ateşli davranışların altında büyük bir incelik vardır. Akrebin erkeği de kadını da egemen olmayı sever ve sevdiği kişinin tamamen kendisine ait olmasını ister. Pasiflik ise asla ona göre değildir. Zevkten zevke sıçramayı ve yeni duygular keşfetmeyi severler. Zaman zaman uç eğilimlere sahip olabilen Akrep insanları aşk ve erotizm konusunda 12 burcun içinde en coşkulu olanlardan biridir.

Seks Bitince Söylediği: Hadi Şimdi de çatıda yapalım. 
Favori pozisyonu: Hayalgücünüzü çalıştırıp farklı fantezileri hayata geçirebilirsiniz. 
Favori Mekânı: Evim güzel evim ama mekânları değiştirerek.


YAY Erkeği 
Yay erkeğinin cinsel yaşamı maceralar ile dolu olmalıdır. Fırtınalı bir gecede çadırda, denizin dibinde, çam ormanlarında ve aklınıza gelebilecek tüm egzotik ortamlarda seks yapmaktan hoşlanır. Hafta sonu duş alıp, biraz sohbet edip, müzik dinleyerek başlayan sevişmelerden nefret eder. O da uzak doğu tekniklerinden, Afrika kabilelerinin tekniklerine kadar uzanan ilginç metotlara meraklıdır.


YAY Kadını
Aşka ve sekse bir oyun gibi bakar ama burada basitliğe asla yer yoktur. Çok ateşli bir âşıktır ve sevdiği zaman çevrenin düşüncesine hiç aldırmaz. Aşkta bile şakacı bir tavrı vardır ve sevdiğiyle dost olmaktan büyük zevk alır. Geniş görüşlü olan Yay insanlarının kadını da erkeği de maceraya düşkündür. Daima yeni duygular peşinde koşmaktan yorulmazlar. Aşk hayatında kısıtlamaya ve kıskançlığa tahammülleri yoktur. Onlara ulaşmanın yolu önce kendilerini yanınızda rahat hissetmelerini sağlamaktan geçer. Değişik cinsel düşler kurmaktan hoşlanırlar.

Seks Bitince Söylediği: Daha iyi olabilirdin... 
Favori pozisyonu: En duyarlı yeri kulak arkasıdır. Sevişme sırasında üstte olmayı deneyin. 
Favori Mekânı: Açık havayı ve riski sevenlerdensiniz.


OĞLAK Erkeği 
Burcunun kadını gibi mesafeli ve soğuk görünür. Tatmin olması güçtür. Bir gecelik ilişkilerden hoşlanmaz. Bunu istese bile son anda vazgeçebilir. Seksin ciddi bir iş olduğunu düşünür. Eşine karşı fedakârdır. Sakin ortamlardan hoşlanır. Sorumluluk sahibidir. Doğum kontrol yöntemlerini uygular. Bazı Oğlak erkekleri ise aşırı güvensizlikten sürekli partner değiştirir ve bir türlü istedikleri gibi bir eş bulamadıklarından yakınır dururlar.

OĞLAK Kadını 
Utangaçlıkları nedeniyle ilk bakışta soğuk bir görünüm uyandıran Oğlak burcu insanları duygularını gizleme konusunda son derece başarılıdırlar. Ukala ve taviz vermeyen tavırlarının altında aşka ve şefkate büyük önem veren bir yapı yatar. Fakat kırılmaktan korkmaları, yalnız adam görünümünde ısrar etmelerine neden olur. Anlayış ve tatlılıkla yavaş yavaş onların arzu kıvılcımlarını canlı bir ateşe dönüştürebilirsiniz. Eğer sabırlı ve nazik olabilirseniz onun düşleyip de söylemeye cesaret edemediği tüm zevkleri birlikte yaşayabilirsiniz. Kabalık ve sertlik onları hayat boyu sizden uzaklaştırmaya yetecektir.

Seks Bitince Söylediği: Bana kartını versene
Favori pozisyonu: Bel bölgeniz sizin için önemlidir. Partnerinizi yönlendirin.
Favori Mekânı: Saatler süren yorucu bir işgününden sonra ofis.


KOVA Erkeği 
Onun için seks arkadaşlıktan sonra gelir. Arkadaş olabildiği kadınla seksi düşünebilir. Seks yaşamında önemli bir yer tutmaz. Canı istediği zaman herhangi biri ile herhangi bir yerde beraber olur ve hemen unutur. Sevgi gösterileri ve romantizm ona göre değildir. Buna karşın seks shoplara ilgisi büyüktür. Mekanik oyuncakları sever. Erotik filmler, fotoğraflar ilgisini çekebilir. Sanal seks favorisidir.


KOVA Kadını 
Kova insanları gelenekselliğe önem verir gibi durabilirler fakat aşk konusunda toplum kurallarına aldırmayan bir yapıları vardır. Çok meraklı ve yeniliğe düşkün olduklarından deneyimler yaşamaya hiç itirazları yoktur. Onunla beraberken aklınızdan geçen her şeyi yapabilirsiniz. Son derece hoşgörülüdür ve cinsel düşlerini sizinle paylaşmaktan hoşlanacaktır. Çıplaklıktan kolay kolay utanmaz. Âmâ bütün bunların hepsi doğal olmalıdır çünkü bayağılıktan nefret ederler. Ona karşı davranışlarınız cesur fakat asil olmalıdır.

Seks Bitince Söylediği: Artık ellerini çözeyim mi? 
Favori pozisyonu: Sekse yoga yapar gibi yaklaşmayı deneyin. 
Favori Mekânı: Yatakta yorganın altında ve ışıklar açık.


BALIK Erkeği 
Balık erkeği çok çabuk etkilenir. Bu yüzden sürekli partner değiştirebilir ve de vicdan azabı duyar. Seks onun için elinde olmadan kendini kaptırdığı dalgalara benzer. Romantiktir. Egzotik bir yerde yenen yemek, birlikte dinlenen hoş bir müzik onu hemen uyarır. Sevgi doludur. Eşini öpücüklere ve iltifatlara boğar (ilgisi başka bir yöne kaymadıkça). İçki içer içmez aklına seks gelir.


BALIK Kadını 
SU gruplarının en romantik âşıkları balık burçlarının arasından çıkar. Biraz utangaç olduklarından anlayışa ve inceliğe ihtiyaç duyarlar. Onlara karşı davranışlarınız tatlı ve yumuşak olduğu sürece size bağlı kalacaklarından emin olabilirsiniz. Çok hassas ruhlu olan Balıkların hayal güçlerini harekete geçirmek için biraz sabırlı olmalısınız. Gerekli noktaya dokunduğunuzda karşınızda son derece arzulu bir insan bulacağınızdan kuşkunuz olmasın. Ama bu arada aşırılıklarınızla onu ürkütmemeye de dikkat etmelisiniz. Daima romantik bir sevgili gibi hareket edebilirseniz karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz.

Seks Bitince Söylediği: Pardon adim ne demiştin?
Favori pozisyonu: Sizin için görüntü önemlidir. Değişik giysiler deneyebilirsiniz. 
Favori Mekânı: Söğüt ağacının altında romantizmin doruğunda.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.