'Canlı Bomba Var' Diye Bağırdılar, Ortalık Karıştı!

Bursa'da Kültürpark'taki lunaparkta yapılan asılsız canlı bomba ihbarı vatandaşları paniğe sürükledi. Asayiş yönünden şüpheli görüldükleri için lunaparka alınmayan 3-4 genç, "canlı bomba var, kaçın" diye bağırdı

'Canlı Bomba Var' Diye Bağırdılar, Ortalık Karıştı!
Bursa'da bayram harçlığını alan çocuklar lunaparka koştu. Akşam saatlerinde yüzlerce kişinin bulunduğu lunaparkta asılsız bomba paniğe yaşandı.

Roman vatandaşı olduğu iddia edilen 4 kişi özel güvenlik ekipleri tarafından lunapark içerisine alınmadı. Güvenlik ekiplerine sinirlenen 4 kişi, 'canlı bomba var, kaçın' diyerek koşuşturmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar da paniğe kapılarak koşturmaya başlayınca izdiham yaşandı. Kimi vatandaş ise tellerden atlayarak parkı terk etmek isteyince hafif şekilde yaralandı.

Polis ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri olay yerine sevk edilince gerçek kısa sürede anlaşıldı. İhbarı yapanların peşine düşen polis ekipleri her ihtimale karşın parkın girişlerini kapattı. Bayılanlar ve yaralananlara 112 Acil ekipleri müdahale ederken, lunaparktaki eğlence aletler ise boşaldı. Asılsız ihbar sonrası park normale dönerken, çoğu vatandaş parkı terk etti.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre eşkallerini belirlenen kişileri polis ekipleri her tarafta aramaya başladı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.