İstanbul’un gelenekselleşmiş balık kültürünü Karadeniz sahillerinin kendine özgü deniz lezzetleri ve pişirme kültürüyle harmanlıyor.

Cemil Hoca Karadeniz mutfağının örnek lezzetleriyle ferah dekoruyla eşsiz manzarası ve kendine has sunumuyla kısa sürede Beylikdüzü’nde uğrak mekanlar arasında yerini aldı.

Peki Cemil hoca kimdir? Cemil Hoca faaliyetlerin daha önce ortağı olduğu Fevzi Hoca ismiyle devam etmekteydi, üç genç girişimcinin ortakfikriyle, kendi sistemini ve hizmet anlayışını geliştirerek Cemil Hoca olarak sadece ismini değiştirdi.




Cemil hoca ismini de üç genç girişimciden birisi ve aynı zamanda Fizik Öğretmeni olan eğitimci Cemil İmamoğlu’ndan aldı. Lüks restoran çizgisinde ekonomik hizmet veren Cemil Hoca deniz ürünleri ağırlıklı, Karadeniz yemek kültürünü yansıtan ve muazzam manzarasından ilham alan niteliklerden oluşturuldu.



Özel tekniklerle hazırlanan her dem taze, mevsiminde sunulan ve usulünce pişirilen balıklar, deniz ürünleri ,Karadeniz mutfağının klasikleri ve her hafta sonu 180 çeşit olmazsa olmaz açık büfe kahvaltısıyla misafirlerine ayrıcalıklı hizmet vermektedir.  





İLETİŞİM & ADRES

Gürpınar Mah.Cengiz Topel cad.No:20 Beylikdüzü, Istanbul, Turkey

0212 850 5661

[email protected]

www.cemilhoca.com.tr