Olay Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Turgutlu yolu üzerinde bulunan Turgut Özal Mahallesindeki Genelevde yaşandı.

A. T.(30) isimli kişi geneleve geldi. Birlikte olmak istediği kadınla konuşup odaya geçen A.T., hayat kadınını beklemeye başladı. Hayat kadını E.K (37) Odaya girdiğinde iddiaya göre müşterisini süzüp “Tipini beğenmedim seninle birlikte olmak istemiyorum” dedi.

Bunun üzerine hayat kadını ile müşteri arasında tartışma başladı. Aldığı yanıt karşısında iyice öfkelenen A.T., yanında getirdiği ekmek bıçağı ile hayat kadını E.K’yi defalarca bıçakladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan E.K odada kanlar içinde bağırarak yardım çığlıklarına aynı evde çalışan arkadaşları yetişti. Diğer evlerden yardıma koşanlarca A.T. etkisiz hale getirildi. A.T. bir fırsatını bulup genel evden kaçmayı başardı.



Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri yaralı hayat kadını E.K ilk müdahalenin ardından Manisa Devlet hastanesine kaldırdı. Olaya şahit olan arkadaşları hastane önüne gelerek arkadaşları hakkında bilgi almak istediler. E.K nin arkadaşları ’’Arkadaşımız bu gün ölümden döndü, bıçakla nasıl içeriye girebilir kapıdan içeriye girerken üst araması yapılıyor, nasıl o bıçağı ile geneleve girdi, ya belinde silah olsaydı arkadaşımız ölseydi bunun hesabını kim verecek’’ şeklinde konuştular.

Saldırgan A.T. ise Asayiş Şube ekiplerince genelev yakınlarında olayda kullandığı bıçakla yakalandı. Gözaltına alınan Ayhan T. Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporu alındıktan sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şüphelinin uzun süredir asker kaçağı olarak arandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü biçimde sürerken hayat kadını E.K’nin tedavisi hastanenin genel cerrahi bölümün sürüyor.