Halı örtüsü, ev hanımlarının ilgisini çekmeye devam ediyor

Son günlerin en trend ürünlerinden biri olan halı örtüsü, ev hanımlarının ilgisini her geçen gün daha da çekiyor.

Halı örtüsü, ev hanımlarının ilgisini çekmeye devam ediyor

Yepyeni bir konsept ile meydana gelen bu ürün halıların kirlenmesine engel olurken aynı zamanda evlerin her bir odası için dekoratif bir görünüm sağlıyor. Eskiyen bir halınız varsa yenisini almak için uçuk ödemeler yapmanıza artık gerek yok. Halı örtüsü halınızı baştan tasarlıyor. Halınız sizin için değerli veya sık sık temizlik yapamıyorsanız yine halı örtülerini kullanarak halınızı ilk günkü gibi muhafaza edebiliyorsunuz. Son derece kullanışlı ve işlevli olan bu ürün hakkında detaylı bilgi almak için sektörün öncü isimlerinden Yürük Home ‘u ziyaret ettik.

Yürük Home, uzun süredir farklı ürün grupları üzerinde satış yapan bir marka olsa da son 4 yıldır halı örtüsü alanında sektörün önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Bu sektör içerisinde en fazla model seçeneği, en uygun fiyat, özel üretim ve kalite garantisi ayrıcalıklarına sahip olması ile bilinen Yürük Home ve Halı örtüsü ile alakalı detaylı bilgileri markanın kurucu ortağı Fatih Yürük’ten alıyoruz.

Fatih Yürük’e ilettiğimiz ilk soru kuşkusuz bu kadar revaçta olan bir ürünü özel üretim olmasına rağmen müşterilerine sorunsuz bir şekilde nasıl temin ettikleri ve hızlıca kargo yapıp ulaştırmalarındaki püf nokta nedir?

“Yürük Home’u halı örtüsü sektöründe lider yapan en önemli etken kesinlikle müşteri taleplerini son derece ciddiye almasıdır. Lastikli halı örtüsü sektörüne 4 yıl önce giriş yaptık ve her gün müşterilerimizin ne istediklerini güncel olarak takip ettik. Sürekli kalitemizi geliştirmeye çabaladık aynı zamanda model seçeneklerimizi güncel olarak sürekli arttırdık, halen arttırıyoruz. Standart üretime hiçbir zaman geçmedik kolaya kaçma gibi bir çabamız olmadı. Özel üretim olarak başladık ve öyle de devam ediyoruz. Tabi ki bu etkenlerin yanında en önemli diğer etkende halı örtüsü sektörüne yaptığımız ciddi yatırımlardır. Ürünlerimizin sorunsuz ve hızlı bir şekilde müşterilerimize ulaşması adına büyük bir tesis inşa ettik. Hızlı ve kaliteli üretim yapabilmek için tüm araç ve gereçlerimizi karşılamaktayız.”

Misafiri olduğumuz Yürük Home tesisini incelediğimizde sadece halı örtüsü üretimi adına çalışan bir ekip olduğunu ve tesis içerisinde bütün araç gereçlerin mevcut olduğunu gördük. Markayı kusursuz teslimata taşıyan en önemli avantajın tam tesisat bir üretim alanı olduğunu söyleyebiliriz.

Kurucu ortak Fatih Yürük’e ilettiğimiz bir diğer soru ise Halı Örtülerinde kullanılan Welsoft kumaşın ne olduğu? Halı örtülerinin nasıl üretildiği?

“Welsoft kumaş her yerde görülemeyecek ender bir kumaş türüdür. Maliyetli ve zor bulunan bir kumaş olduğu için her marka her sektörde kullanmıyor. Yerli üretim bir kumaş türüdür ve bu ürüne en uygun olan oldukça kullanışlı bir kumaştır. Welsoft kumaş halı örtüleri 30 derecede rahatlıkla yıkanabiliyor, uzun süre kullanım imkânı sağlıyor. Welsoft kumaş ile üretilen halı örtüleri kesinlikle çekme, solma veya potluk gibi olumsuz durumlar yaşatmaz. Müşterilerimizin deneyimlerinin ardından sürekli talep edilen bir türdür. Tabi sektörde ucuza kaçıp polar veya kadife tarzı kumaşları welsoft adı altında satan web siteleri mevcut alıcılarımızı kesinlikle bu konuda uyarıyor, güvenilir yerlerden alışveriş yapmalarını rica ediyoruz. Halı örtülerimiz, müşterilerimizin verdikleri ölçülere göre birebir üretilmektedir. Sıfırdan kişiye özel üretim yapmaktayız ve kesinlikle ekstra bir ücret talep etmiyoruz. Müşterilerimizden gelen ölçülere ve tercih ettikleri modele göre sıfırdan çizim ve baskı işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Ardından ürünlerimiz ekibimiz tarafınca kesim, dikim gibi işlemlerden geçerek bünyemizde paketlenip kargolanmaktadır.”

Ürünlerini kendi bünyelerinde kişiye özel olarak imal ettiklerini belirten Fatih Yürük ender bir kumaş türü olan welsoft kumaşı kullandıklarını iletiyor. Welsoft kumaş onlarca farklı özelliği ile öne çıkan bir kumaş türüdür diyebiliriz. Bunlardan en önemli özellikleri kir ve leke tutmaması, çekme – solma yapmaması, uzun vadede yıpranmaması ve oldukça kullanışlı olması.

Fatih Yürük’e ev hanımlarının neden halı örtülerini tercih ettiklerini, halı örtüsünün kullanılmasında ki amacı sorduk.

“Yürük Home halı örtüleri, ev hanımlarını oldukça zorlayan halı temizliğinden kurtarıyor. Özel ve korumalı kumaşı sayesinde halıyı aratmayan bir kullanım deneyimi sunuyor. Dört köşeden lastikli olması nedeniyle halıyı tamamen sarıyor kısacası halıları ilk günkü gibi koruyor kir ve lekelerden uzak tutuyor. Yüzlerce farklı model seçeneği mevcut. Ürünlerimizi dijital baskı olarak üretiyoruz ve kesinlikle solmadığının garantisini net bir şekilde veriyoruz. Özetle halısını korumak isteyen veya yeni bir halı satın alma derdini istemeyen, uçuk fiyatlar ödemek istemeyen herkes halı örtüsü kullanabilir.”

Tesisinde bizi misafir edip sorularımızı cevaplayan Fatih Yürük’e teşekkürlerimizi iletiyoruz. Halı temizliğinden usandıysanız ve artık tahammülünüz yoksa, yeni bir halı satın almak adına ağır bedeller ödemek istemiyorsanız sizde gözde ürün halı örtüsünü tercih edebilirsiniz. Halı örtüsü sektöründe lider olan Yürük Home sayesinde online ortamda gönül rahatlığı ile alışveriş yapmak mümkün.

www.yurukhome.com

0212 702 72 72

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
.... 4 yıl önce

Sipariş verdim özel ölçü yerine standart ölçülerde ve farklı renklerde ürünler gönderildi, geri gönderdim 2 ay oldu hala dönüş yok. Müşteri temsilcisi bilemiyorum diyor sorduğumda. Dava açacak...