İŞ O TERORİST

Sultanbeyli'de saldırı düzenlenen polis merkezinin önünde inceleme yapan polislerin üzerine teröristlerce ateş açıldı. Açılan ateş sonucu bir vatandaş kolundan yaralandı.

İŞ O TERORİST
Sultanbeyli'de saldırı düzenlenen polis merkezinin önünde inceleme yapan polislerin üzerine teröristlerce ateş açıldı. Açılan ateş sonucu bir vatandaş kolundan yaralandı. Polis açılan ateşe anında karşılık verdi. Çatışmada bir polis şehit olurken, iki terörist ölü olarak ele geçirildi. Şort giyen teröristlerden biri öldürülmeden hemen önce ateş açarken görüntülendi.

Sultanbeyli'de gece saatlerinde bomba yüklü araçla saldırının düzenlediği Fatih Polis Merkezi önünde önlem alan güvenlik güçlerine teröristlerce 06.45 sıralarında ateş açıldı.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.