İstanbul için sağanak yağış uyarısı

Yapılan son değerlendirmelere göre, sabah saatlerinde Trabzon ve Rize, öğleden sonra Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Bursa, Bilecik ve Kütahya, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara'nın kuzey ve doğusu, Kütahya, Düzce, Eskişehir, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul için sağanak yağış uyarısı
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor. Rüzgarın ise, genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile akşam saatlerinden sonra Marmara ile Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34
İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31
İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32
Adana: Parçalı ve az bulutlu 33
Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 30
Samsun: Parçalı bulutlu 29
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 27
Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 27
Diyarbakır: Açık 40
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.