Minibüste genç kıza tecavüze etmeye çalışan sürücü tutuklandı

Adana'da 17 yaşındaki genç kıza araçta tecavüze kalkıştığı ileri sürülen minibüs sürücüsü Ali C. tutuklandı.

Minibüste genç kıza tecavüze etmeye çalışan sürücü tutuklandı
Çukurova ilçesi Karslılar mahallesinde anne-babası ayrı yaşayan kendisi annesinin yanında kalan 17 yaşındaki S.İ., hastaneye gitmek için dün öğle saatlerinde evden çıktı.

Evlerinin yakınından geçen şehir içi yolcu taşıyan minibüsü durduran genç kız Süleyman Demirel Bulvarı'nda tüm yolcuların inmesinin ardından araçtan inmek istedi. Ancak iddialara göre, hastaneye yaklaştıkları sırada sürücü hastane yerine Seyhan gölüne doğru gitmeye başladı. Bunun üzerine S.İ., "Nereye gidiyorsun" diyerek tepki gösterdi ancak sürücü "Sus konuşma, tuvaletim var göle doğru gidiyorum" diye cevap verdi.

Bu sırada kapıları kilitleyip dolmuşu göl kenarına çeken sürücü, S.İ.'ye yaklaştı, kafasını pencereye vurup tecavüze yeltendi. Bunun üzerine genç kız direnek yüzünü tırmaladı. Genç kız, üzerindeki giysileri çıkarmaya çalışan sürücüye "Hastane yerine başka yere sapınca mesaj attım babam ve polis şimdi gelir" dedi. Bir anda panikleyen Ali C., genç kıza bağırıp yanından kovdu. Araçtan inince koşarak yakınlardaki hastaneye giden S.İ., durumu buradaki özel güvenlik görevlilerine anlattı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Emniyet Asayiş Şubesi ekipleri, o saatlerde güzergahta olması gereken araç sürücüleri takibe aldı. Ali C. gözaltına alınırken S.İ.'nin de Çocuk Şubesi'nde psikolog eşliğinde ifadesi alındı. Genç kızda darp izlerine rastlandı.

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPTI

Gözaltına alınan minibüs sürücüsü Ali C., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Yüzündeki tırnak izi sorulan sürücü, arkadaşıyla şakalaşırken bu durumun olduğunu söyledi. Polis, genç kız ile sürücüden aldığı doku örneklerini de karşılaştırdı. Bu arada Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, gözaltına alınan Ali C.'nin tutuklanması talebiyle sevk edildiği nöbetçi Adana 4. Sulh Ceza Hakimliği'nce ''Çocuğun Cinsel İstismarı" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiğini bildirdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.