O İlimizde hala deniz keyfi yapılıyor

Türkiye'nin Doğu'daki illerinde karla mücadele devam ederken Antalya'nın Alanya ilçesinde yaz devam ediyor.

O İlimizde hala deniz keyfi yapılıyor
 Türkiye’nin birçok bölgesinde kış koşulları etkisini sürdürürken, Antalya’daki sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girdi.

ALANYA'DA HAVA 20 DERECE
Alanya Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü verilerine göre ilçede hava sıcaklığı 20, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece ölçüldü. Aralık ayındaki güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı tatilciler, Alanya’daki Kleopatra ve Damlataş plajlarına akın etti.



Plajlara gelen tatilcilerden bazıları güneşlenip denize girmenin keyfini çıkarırken, bazıları da balık tutmayı tercih etti. Tatilcilerden Mehmet Bulut, Norveç’ten Türkiye’ye tatile geldiğini belirterek, "Deniz çok sıcak. Yaşadığım Norveç’te yazın da hava sıcaklığı zaten böyledir. Bizim için güzel bir hava" diye konuştu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.