Sarıyer'de 1 Liralık Tuvalet Parası Canından Etti!

Sarıyer, Maslak, Bilim Sokak, Üç yol Camisinde tuvaletçilik yapan 2 çocuk babası Fırat Karanvil, geçen cumartesi günü tabancayla göğsünden vurularak öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Emniyeti'ne bağlı Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayetin 1 liralık tuvalet parası nedeniyle işlendiğini belirledi.

Sarıyer'de 1 Liralık Tuvalet Parası Canından Etti!
BOZUK PARASI YOKTU

Ünlü bir restoranın sahibi olan kayınbiraderlerini ziyaret eden Bayram A., öğlen saatlerinde Üçyol Camisi'nin tuvaletine girdi. Bozuk parası olmayan Bayram A., kasten yaralama, kötü muamele suçlarından kaydı olan tuvalet işletmecisi Fırat Karanvil ile tartıştı.

İddiaya göre, bozuğu olmadığı için hakarete uğrayan Bayram A., kayınbiraderlerinin işyerine giderek parasını bozdurdu. Daha sonra Fırat Karanvil'in 1 lirasını vermek için tuvalete gitti. Bu sırada tartışma yeniden alevlenince Fırat Karanvil bıçak çekerek, Bayram A.'nın üzerine yürüdü.

TABANCAYLA VURDU

Eniştelerinin hakarete uğraması üzerine, Selahattin İnci (32) ve Mustafa İnci (25), silah alarak, Fırat Karanvil'in yanına gitti. Karanvil'le tartışan 2 kardeşten Selehattin İnci, kardeşinin getirdiği tabancayla Fırat Karanvil'i vurdu. Sağ göğsüne kurşun isabet eden Karanvil kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

TUTUKLANDI

Olayla ilgili Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Mustafa İnci ve ağabeyi Selehattin İnci gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Selehattin İnci tutuklanırken, kerdeşi adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.