Tokat'ta Kaybolan Çocuklarda Yeni Gelişme!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 4 ay önce oyun oynarken kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki arkadaşı Dursun Kaan Taşcı'yı arama çalışmaları devam ediyor.

Tokat'ta Kaybolan Çocuklarda Yeni Gelişme!
Dursun Kaan Taşcı'nın babası İbrahim Taşcı, yaptığı açıklamada, çocuklarının 140 gün önce kaybolduğunu hatırlattı.

Çocukları bulmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Taşcı, "10 gün sonra 5 ay olacak. Bu zaman zarfında arama, tarama çalışmalarında şu ana kadar herhangi bir ize rastlanmadı. Devletimiz bütün imkanlarını seferber etti. Devletimize ve ilçe halkımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Erol ve Taşcı ailelerinin de çocukların bulunması için kendi imkanları ölçüsünde arama çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatan Taşcı, şöyle konuştu:

Çocukları bulmak için her yer arandı. Ormanlık arazilerde ve uzun süre Kelkit Çayı'nda aranmasına rağmen bir sonuç alınamadı. Çocuklarımızın bulunmasını istiyoruz. Bayram ve Kaan'ın kaçırılma ihtimali üzerinde duruluyor. Çocuklar en kısa sürede bulunur inşallah.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.