Uluslararası alanda ciddi bir parfüm markası eksikliği olan Türkiye' nin bu alandaki boşluğunu doldurmaya aday olan Vertus Kozmetik , bugüne kadar sadece yabancı markaların söz sahibi olduğu üst segmentte taşları yerinden oynatıyor.

Tamamı ile yerli bir marka olan,Fransa ve Türkiye' de üretim gerçekleştiren Vertus parfümleri dünya çapında söz sahibi olan Fransız parfümörler tarafından geliştirildi. Kendisine özel kokusu ile dikkatleri bir anda üzerine çeken Vertus kokuları 11 çeşidi ile bir çok orta ve üst gelir gurubu insanların tercih ettiği, vaz geçemediği bir marka haline geldi.

Gerçek 24 ayar altın pullardan oluşan parfüm çeşitleri ile arge ve innovasyon konusundaki başarısını tüm dünyaya kanıtlayan Vertus yurt içinde pazar payını sürekli arttırıyor. İç piyasada yabancı markaların hakim olduğu üst segmentte hak ettiğimiz yeri kısa sürede almayı başardık diyen şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin AKAT ''Türkiye'yi uluslararası alanda temsil edecek bir marka kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz ''dedi.

1996 yılında uluslararası bir marka olma amacı ile sektöre adım attıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Akat, geride bıraktığımız 20 yılda trend oluşturan ürünler üreterek sektörümüzde tartışılmaz bir konuma ulaştıklarını sözlerine ekledi.


Vertus' un üretim kalitesi ve arge konusunda uluslararası niteliklere sahip bir marka olduğunu belirten Çetin Akat ;'' Türkiye’de ve Fransa’da bulunan çağdaş üretim tesislerinde yapılan tüm VERTUS parfümleri Avrupa standartlarına uygun olarak en hijyenik çalışma koşullarından ve en sıkı kalite kontrol sürecinden geçmektedir. Son derece bilgili ve deneyimli olan güçlü AR-GE kadrosuyla sürekli olarak geliştirilen VERTUS inovasyon çalışmaları ve yatırımları son hızladevam etmektedir.'' dedi