Bir yılı daha acısıyla tatlısıyla, daha çok da acısıyla geride bırakıyoruz. 2017’nin gelişini evde kutlamayı düşünenlere birkaç tavsiye;

  • Marketlerde bulabileceğiniz, 100’lük paketler halinde satılan tea light mumlarınızı şimdiden alın. Altına koyacak mumluk bulamazsanız, 5’li şekilde düz ve plastik olmayan bir tabağa koyabilirsiniz. Yangın çıkmayacağından emin olduğunuz yerlere mumları yerleştirin. Ertesi gün kazımaya başlamadan önce, tabakları buzluğa koymak işinizi kolaylaştıracak.
  • Evde giyeceğiniz kıyafetlere uygun atkı, bere ve şallarınızı şimdiden ayarlayın. Malum her an kaloriferler sönebilir.
  • Elektrikler geldiğinde, ‘’nasılsa geldi.’’ deyip salmayın. Şarjınızı doldurun. İlerleyen saatlerde müziksiz kalırsanız, imdadınıza telefonunuz yetişecek.
  • Gece boyunca telefonunuzu güç tasarrufu modunda kullanmaya özen gösterin. Bu mod her gelen mesaj bildirimini iletmeyecek olsa da, açtığınızda zaten göreceksiniz. Bir şey kaçmıyor, merak etmeyin.
  • Elektrik kesintisine ek, olası bir internet kesintisi durumu için çevrimdışı müzik listenizi yine şimdiden telefonunuzdan ayarlayın.

Kalbinizden geçen tüm dilekleri şimdiden bir kağıda yazın ve yeni yıla 5 kala kağıdı yakın. Sonra da gidip tüm sevdiklerinize sarılın.

Not: Bu yazıyı 3 kişiyle paylaşırsan, dileklerin gerçekleşecek. Saçma ama geleneği bozmayalım. J

Sevgilerimle,

Sezen Çelebi

www.sezencelebi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.