4 Bin Kişi Dağıtılan Saleple Isındı

Kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu Kahramanmaraş'ta, yaklaşık 4 bin şahıs, ikram çeşmesinde dağıtılan saleple ısındı.

4 Bin Kişi Dağıtılan Saleple Isındı
Merkez Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından bir süre önce hayata geçirilen İkram Çeşmesi"nde su yerine sıcak salep akıyor.

Trabzon Caddesi Özel İdare İş Merkezi önünde kurulan stanttaki ikram çeşmesinden, Belediye Başkanı Necati Okay'ın katılımıyla yaklaşık 4 bin kişiye salep ikramında bulunuldu.

Belediye Başkanı Necati Okay, yaptığı açıklamada, Osmanlı geleneklerini yaşatmaya çalıştıklarını belirterek,Osmanlı geleneklerini tekrar tekrar hatırlatmak istiyoruz Hemşehrilerimizle de bu gelenekleri sürekli paylaşacağız Bu ikramı da ikram çeşmesinden dağıtıyoruz.

Bu salep ikramımız da geçmişte ecdadımızın yapmış olduğu hizmetlerden bir tanesiydi Bizde bundan sonra bu tür etkinlikleri yapmaya inşallah devam ederiz Hemşehrilerimizin bir nebze de olsa içlerini ısıtmaya faydalı olduysak ne mutlu bize ifaderini kullandı.

Okay, Dulkadiroğlu'nun birçok alanda olduğu gibi kültürel alanda da iddialı bir belediye olduğunu sözlerine ekledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.