Aile Boyu Fuhuş Çetesi Çökertildi

Konya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir şebekenin paraya ihtiyacı olan işsiz kadınlara müşteri bulup randevu evlerinde fuhuş yaptırdıklarını belirledi.

Aile Boyu Fuhuş Çetesi Çökertildi

Bunun üzerine çalışma başlatan polis, yaklaşık 4.5 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından geçen salı günü eş zamanlı olarak önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

BABA ANNE OĞUL AİLECEK FUHUŞ ŞEBEKESİ

Operasyonda şebekenin liderliğini yaptığı ileri sürülen M.M. kadın yardımcısı 51 yaşındaki A.G., A.G'nin eşi 57 yaşındaki K.G. ve oğlu 24 yaşındaki F.G.'nin de aralarında bulunduğu 3'ü kadın 10 kişi gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında 13 mağdur kadının ifadesine başvuruldu. Şebekenin, çoğunluğu işsiz ve paraya ihtiyacı olan kadınları "Fuhuşta çok iyi para var. İyi para kazanırsınız" diyerek müşteri bulup randevu evlerinde fuhuş yaptırdığı ileri sürülen , .

Şebeke liderinin kadın yardımcısı A.G.'nin, kadınlara müşteri bulup randevu evi ayarladığı, eşi K.G.'nin de randevu evi önünde polis baskını ihtimaline karşın gözetmenlik yaptığı iddia edildi. Şebekenin ayrıca müşterilerle şifreli konuşmadıkları açık açık telefonda fuhuş için pazarlık yaptıkları ileri sürüldü , .

SABAH 08.00 AKŞAM 17.00 MESAİLİ FUHUŞ

İfadesine başvurulan 13 mağdur kadından 7'sinin evli ve çocuklu olduğu belirtildi. Şebekenin evli kadınları '08.00-17.00' mesaisine göre 70 ila 100 liraya çalıştırdığı ileri sürüldü. Evli kadınların, gündüzleri fuhuş yapıp, akşam eşleri eve gelmeden evlerine gittikleri belirtildi.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan 10 şüpheliden şebekenin liderinin kadın yardımcısı A.G.'nin oğlu F.G., polisteki ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla serbest bırakıldı. Sorgusu tamamlanan 3'ü kadın 9 kişide bugün adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.