Antalya’da kabus!Silahla tecavüz soğuk suyla işkence!

Antalya'da evli ve 3 çocuk babası Oktay D., yılbaşı akşamı için kendisine bulduğu 2 hayat kadınından memnun olmayınca, aracılık yapan üniversite öğrencisi G.Ö.’ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Antalya’da kabus!Silahla tecavüz soğuk suyla işkence!
Antalya’da  39 yaşındaki Oktay D., geçen aralık ayında Burdur’dan gelirken otostop yapan üniversite öğrencisi 22 yaşındaki G.Ö.’yü aracına alıp, Antalya’ya getirdi. Ailesi Antalya’da oturan G.Ö. ile yol boyu sohbet eden Oktay D., yılbaşı akşamı birlikte eğlenme teklifinde bulundu. Daha sonraki günlerde de telefonla görüşen G.Ö. ile Oktay D., yılbaşı gecesi için plan yaptı. Plana göre yılbaşı gecesi Oktay D.’nin evinde toplanılacak, gece için 2 de hayat kadını getirilecekti. Gecenin tüm masraflarını ise Oktay D. karşılayacaktı.

Yılbaşından önce Oktay D. eşi ve iki çocuğunu köye gönderdi. G.Ö. ise arkadaşı 21 yaşındaki H. Y.’yi de yanına alarak, Esra ve Sevim adlı iki hayat kadınıyla birlikte Oktay D.’nin evine gitti. Evde Oktay D.’nin 16 yaşındaki oğlu B. ve ayakkabı imalatçısı arkadaşı 33 yaşındaki Mehmet Ç. de vardı.

Eve gelen kadınlardan memnun kalmayan Oktay D., iddiaya göre G.Ö.’ye silah zoruyla tecavüz etti. Arkadaşı Mehmet Ç.’ye de oral seks yaptırdı. Oktay D., G.Ö.’nün arkadaşı H.Y.’yi de dövüp soğuk su altında işkence yaptı. Yılbaşı gecesinin masrafı olarak G.Ö. ile H.Y.’den 2 bin lira isteyen Oktay D., "Bu parayı vermezseniz sizi öldürür, cesedinizi köpeğime yedirtirim" diyerek 2 genci korkuttu. Ertesi gün 2 gencin telefonlarını 500 liraya sattırıp parasını alan Oktay D., G.Ö.’ye "Bana kız bulacaksın" diyerek tehditte bulundu.

Bunun üzerine G.Ö., tiyatroya merakı olan kız arkadaşı 16 yaşındaki D.S.’yi, tiyatro gösterisi için oyuncu arandığı bahanesiyle görüşmeye çağırdı. Bu öneriyi kabul etmesi üzerine D.S.’nin bulunduğu adrese, Oktay D.’nin arkadaşı olan sanık İsmail Ö.’nün kullandığı otomobil gönderildi. Ardından D.S. bulunduğu adresten alınıp Oktay D.’nin evine götürüldü. Oktay D. eve getirilen D.S.’ye bir odada zorla oral seks yaptırdı.

D.S.’nin başından geçenleri annesi H.A.’ya anlatması üzerine durum polise bildirildi. Şikayet üzerine Oktay D., 16 yaşındaki oğlu B.D., Mehmet Ç., İsmail Ö., H.Y. ve G.Ö. hakkında soruşturma başlatıldı. Oktay D. ile Mehmet Ç. tutuklanırken, İsmail Ö. hakkında ise yakalama kararı çıkartıldı.

Önceki gün görülen duruşmada suçlamaları kabul etmeyen Oktay D., kendisine iftira atıldığını öne sürdü.Tutuklu sanık Mehmet Ç. ise kendisinin suçsuz olduğunu belirterek, diğer sanık Oktay D.’yi suçladı. 

Avukatı duruşmaya katılmadığı için Oktay D.’nin oğlu B.D.’nin ifadesi alınamadı. Sanıklardan İsmail Ö.’nün yakalama kararının sürdürülmesine karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.