Böylesi filmlerde görülmedi!

Tayvanlı adam sevdiği kızla 20 yıl önce tren istasyonunda buluşmak için sözleşti. Kız gelmedi ancak Ah Ji isimli adam o günden beri o kızı beklemekten vazgeçmedi.

Böylesi filmlerde görülmedi!
47 yaşındaki Tayvanlı Ah Ji’yi Tainan Tren İstasyonu’nda her gün gören ama hikayesini bilmeyenler onu sokakta yaşayan ve akli melekeleri yerinde olmayan biri sanıyor. İstasyonun çıkış kapısı yakınında duruyor, yolcuların tek tek yüzlerini inceliyor.

Her yüzde sevdiği kızı arayan Ah Ji ne yazık ki hala vuslata ulaşabilmiş değil.Ah Ji’nin yakınları onun bu durumuna üzülüyor onu vazgeçirmeye çalışıyor ancak obeklemekten vazgeçecek gibi görünmüyor. Hayatını etraftaki insanların yardımlarıyla sürdüren Ah Ji için şehrin ileri gelenleri bir toplantı düzenledi, güzel kıyafetler aldı, temizlenmesine yardımcı oldu ve bir yemek organize etti.

Bunların hepsi Ah Ji’nin bir anlık keyfini yerine getirse de beklemeye artık son vermesi söylendiğinde, istasyonda beklemekten vazgeçmeyeceğini tekrarladı.

ACIKLI HİKAYE İNTERNETTE POPÜLER OLDU

Ah Ji’nin hikayesi internette duyulmaya başlandığında bu sadakatinden dolayı sanal alem ona “İnsan Hatchiko” ismini taktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.