Cizre'de Terör Operasyonu 1 Şehit

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda bir polis şehit oldu.

Cizre'de Terör Operasyonu 1 Şehit
Terör örgütü PKK mensuplarınca kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve tuzaklanan el yapımı patlayıcıların imha edilmesi amacıyla güvenlik güçlerince Cizre'de başlatılan operasyon sürüyor.

Operasyonda ağır yaralanan bir polis, kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Nusaybin'de teröristler yola yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirdi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde de zırhlı polis aracının geçişi sırasında, terör örgütü PKK mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

Abdülkadir Paşa Mahallesi Umut Caddesi'nde devriye görevi yapan zırhlı polis aracının geçişi sırasında, teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu patlama meydana geldi.

Ölen ya da yaralanın olmadığı patlamada, zırhlı polis aracı ile cadde üzerindeki çok sayıda ev ve iş yerinde hasar oluştu.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.