2015 KIS SEZONUNUN ‘MUST HAVE’LERİ

Soğuk havaların hüküm sürdüğü  şu günlerde kış aylarının olmazsa olmaz beş ‘must have’ parçasını sizin için listeledik. ‘Maskülen parçalar out, feminen parçalar in’ sloganına uygun giyim tarzına gelin birlikte bakalım.


 
Kürk: Kış aylarının en iddialı parçalarındandır kürk. Her yıl moda olanlar listesinde de yerini alır. Bu yılda kural bozulmayacak ve kürkleri sıklıkla gözlemleyeceğiz. Kürkünüzü yılın renklerinden olan deve tüyü ve grinin tonlarından seçilebilirsiniz.

 

  

 

 

60lar: Bu kış mary jane ayakkabılar  ile 60’ların sokak modasına gidiyoruz. Kısa elbiseler, mini etekler, geniş yaka gömlekler  ve dar bluzler ile tamamlayabileceğimiz bu parça, bizlere kış aylarına feminenliğin imza atacağının ipucunu veriyor.

 


 

Anoraklar: İçimizin ısınmasını sağlayacak elyaf ya da kuş tüyü anorakları yılın trend rengi olan asker yeşili ya da geçen yazdan miras kalan sarı ve tonlarından seçebilirsiniz. Özellikle safran sarısı ve turuncunun tonlarını değerlendirirseniz, Gucci, Chloe, DKNY gibi büyük markaların defilelerinde de gözlemlediğimiz bu renkle modayı yakalamış olursunuz.


 

Kadife ve Dantel: Yılın pek çok defilesinde gözlemlediğimiz kadife ve dantel temaları, kış aylarının vazgeçilmez parçalarından olmayı bu yılda sürdürüyorlar. Feminenliği ön plana çıkaran bu parçaları başta siyah olmak üzere haki yeşil ve tonlarıyla tamamlayabilirsiniz.  

 

 

 

Kar motifleri: Kış aylarında ilk akla gelen şeylerden birisi de kayaktır şüphesiz. Kıyafetlerde de kayak çağrışımlarını görmenin kaçınılmaz olacağı bu kış, kar tanesi motifli kazaklar ile atkı bere takımlarını sıklıkla kullanabileceğiz.

 

 

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
a 9 yıl önce

must have nedir ya! türkçesi̇ yok mu bunun?