Eşinin etini ısırarak parçaladı!

Kadına şiddetin giderek arttığı Türkiye'de günün en kötü haberi bu sefer Antalya'dan geldi. Ormana götürdüğü karısının parmaklarını ısırarak parçaladı!

Eşinin etini ısırarak parçaladı!
17 yaşındaki F.D.'nin başına gelenler korku filmlerini aratmadı. 9 ay önce görücü usulü ile 24 yaşındaki erkek kuaförü K.D. ile evlenen F.D., eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Yaşadıklarını annesi E.O. ve babası H.O. ile paylaşan F.D., kısa bir süre önce evi terk ederek ailesine sığındı.

"AVA GİDİYORUZ"
Hürriyet gazetesinden Salim Uzun'un haberine göre, bir süre ailesinin yanında kalan F.D., 6 Mart Cuma günü barışmak için baba H.O.’nun evine gelen eşini geri çevirmedi. F.D.’yi 13 yaşındaki çırağının da bulunduğu ablasına ait otomobile bindiren K.D., şehir merkezinden uzaklaşmaya başladı. Bundan tedirgin olan F.D., eşine, “Nereye gidiyoruz?” dedi. İddiaya göre; araçtaki av tüfeğini gösteren K.D., "Av yapmaya gidiyoruz" diyerek 17 yaşındaki genç kızı Bucak sınırları içerisindeki ormanlık alana götürdü.

"BU AİLE MESELESİ"
K.D., genç kızı arabadan indirip av tüfeği ile etrafa ateş etmesini istedi. Bu talebi reddeden genç kız eşi tarafından dövülmeye başladı. F.D., yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine ciddi darbeler alırken, bir süre sonra daha da gözü dönen K.D., yine iddiaya göre genç kızın parmaklarını ısırarak etlerini kopardı. Kanlar içindeki genç kızın çığlıklarını duyan bir TIR şoförü olaya müdahale etmek istedi. K.D., bu müdahaleye, "Ben bu kadının kocasıyım. Bu aile meselesi" diyerek karşı çıktı.

SALDIRGAN SERBEST
Duyarlı TIR şoförü, K.D.’nin elindeki av tüfeğini görüp aracına bindi ve birkaç kilometre ilerdeki jandarma noktasına giderek yaşadıklarını anlattı. İhbar üzerine jandarma ve polis ekipleri olay yerine giderek 17 yaşındaki F.D.’yi, 25 yaşındaki K.D.’nin elinden kurtardı. F.D., Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, ifadesi alınan K.D., mağdur kadının hayati tehlikesi bulunmadığı için savcılık tarafından serbest bırakıldı.

ETLERİNİ SIYIRMIŞ
Anne E.O. ile baba H.O., “Kızımızı olaydan sonra tanıyamadık. Yüzü, gözleri morluklar içindeydi. Boynu sıkıldığı için konuşamıyordu. Bu nedenle kendisini 3 gündür çay kaşığı ile besliyoruz. El parmakları feci halde. Kocası kendisi dövmekle yetinmemiş parmaklarını tek tek ısırıp etlerini koparmış. Zaten bir süre sonra kızımız acıdan dolayı bilincini yitirmiş. Ve bu olay 13-14 yaşındaki bir çocuğun gözleri önünde olmuş. Bu resmen canilik. Eğer TIR şoförleri olayı görmese kızımız şu an yaşamıyor olacaktı” diye konuştu.

'SEN DE ATIŞ YAPACAKSIN'
Eşinin kendisini öldürmek istediğini söyleyen F.D., şöyle dedi: “Eşim babama ait eve gelip barışmak için beni yemeğe götüreceğini söyledi. Ablasına ait arabayla önce eve gittik. Yanımızda 13 yaşındaki çırağı da vardı. Evde 3-4 bira içti. Yolda da bira aldı. Yanına av tüfeğini aldığını sonradan fark ettim. Tüfeği sordum, ‘Ava gidiyoruz. Sen de atış yapacaksın’ deyince korktum.

'ÇOCUKTAN YARDIM İSTEDİM'
Alkolün etkisiyle arabayı kaldırıma çıkardı. Sonra beni arabadan indirip dövmeye başladı. Kafamı toprağa gömmek istedi, nefes alamadım. Sağ el parmaklarımı koparırcasına ısırdı. Etlerimin ayrıldığını hissettim. O kadar çaresizdim ki 13 yaşındaki çırağından ‘Beni kurtar’ diye yardım dilendim. Saçlarımdan sürüklerken bir TIR şoförü bizi görüp jandarmaya ihbar edince kurtulabildim.”

'BANA BÜYÜ YAPTILAR'

Eşini dövmediğini yolda kaza geçirdiklerini iddia eden K.D., “Eşimin ailesi bana büyü yaptı. Ayrıca eşimin teyzeoğlumla yaptığı mesajlaşmaları yakaladım. Kendisinin beni aldattığını düşünüyorum. O gece eşim kendi kendini darp etti. Arabadan inip kendini TIR'ların altına atmaya kalktı. Zaten daha önce de intihar girişiminde bulunmuştu. Ben de kendisinin şoka girdiğini düşünerek yüzüne tokat attım. Ben karımı hâlâ seviyorum. İlişkimizin bu hale gelmesini ben de istemezdim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.