Gündem

Lisanslı Bisikletçiden Kara Haber

Abone Ol
Olay, saat 11.00 sıralarında Kaynarca Sabiha Gökçen Bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Bisiklet sporcusu olan arkadaşları Çağlar Pek ve Tolga Zengin ile Kaynarca'dan Sabiha Gökçen Havalimanı istikametine ilerleyen Sanşan, yanlarından geçen Kemal Adıyaman yönetimindeki hafriyat kamyonun tekerleklerine sıkıştı.

Bu sırada bisiklet fırladı, Sanşan lastiklerin arasında can verdi. Kazayı fark eden kamyon sürücüsü durdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sanşan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri, çevre güvenliği aldı. Kamyon sürücüsü Adıyaman, polis tarafından gözaltına alındı.



Lisanslı sporcu oluğu öğrenilen Sanşan'ın kaza anında yanında bulunan arkadaşlarından Tolga Zengin, yol kenarından seyir halinde olduklarını belirterek şöyle konuştu: "Ben en öndeydim, arkamda Çağla ve en arkada da ölen arkadaşım vardı. Bu yol çok dar, bize sadece 50 santimetre mesafe kalıyor. Kamyon daha bize gelmeden arkadaşımızı altına almış. Bir gürültü ile kazanın olduğunu anladık."

Sanşan'ın kaza anında yanında olan diğer arkadaşı Çağlar Pek, "Yolun sağ tarafında ilerliyorduk. Arkadaşım benim birkaç metre arkamdan geliyordu. Kamyon da hızlı geliyordu, bir anda bir gürültü kopunca arkama döndüm ve arkadaşımın yerde yattığını gördüm." dedi.

Evli ve bir çocuğu olduğu öğrenilen Sanşan'ın cesedi, savcının incelemesinden sonra Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.