Demi Moore’un havuzunda ceset bulundu

Demi Moore’un Los Angeles’taki evinin arka bahçesindeki havuzda 21 yaşında bir erkek cesedi bulundu.

Demi Moore’un havuzunda ceset bulundu
Los Angeles polisi, Demi Moore’un o sırada evde olmadığını ancak olay anında evde beş kişinin bulunduğunu açıkladı.

Komşulara göre; Moore’un Bruce Willis’le beraberliklerinden dünyaya gelen üç kızı evdeydi.

Olaydan önce, Demi Moore’un kızı Tallulah Belle (21) kişisel Instagram hesabından havuz partisi resimleri paylaşırken, ölen kişinin yüzme bilmediği ve kaza eseri havuza düştüğü öngörülüyor.

Havuzda ölü bulunan gencin Edenilson Steven Valle olduğu belirtildi. Los Angeles Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamada, olayda bir cinayet şüphesi bulunmadığı, ölümün boğulma sonucu gerçekleştiğinin tahmin edildiği belirtildi.




Polis, olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

Olaya ilişkin sözcüsü aracılığıyla açıklama yapan ünlü aktris, “Korkunç haberi aldığımda bir doğum günü kutlaması için kızlarımla buluşmak üzere ülke dışındaydım” dedi. Evdeki partiyi yardımcısının düzenlediğini ifade eden Moore, “Bu akla hayale sığmaz bir trajedi. Dualarım genç adamın ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte” dedi.



Komşular, Demi Moore'un kızlarının haftalardır evde olduklarını ve her gün parti verdiklerini iddia etti.

Moore'un kızı Tallulah Belle, iki hafta önce Instagram'dan bu fotoğrafı paylaştı.




Bir dönemin en çok kazanan aktrislerinden olan Moore, kötü bir haberle gündeme gelen bu evi eski eşi Ashton Kutcher’la birlikte almıştı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.