Modeldi YPG'li olup IŞİD’le savaştı

Kanadalı model Tiger Sun, IŞİD’e karşı savaşmak için Suriye’ye giderek YPG’nin kadın kuvvetleri olarak bilinen YPJ’ye katıldı.

Modeldi YPG'li olup IŞİD’le savaştı
Kanadalı 46 yaşındaki Tiger Sun isimli model, Suriye'ye giderek YPG'nin kadın kuvvetleri olan YPJ'ye katıldı ve IŞİD'le savaştı.

SURİYE'YE GERİ DÖNECEK
Yeterli beslenememe ve bacaklarındaki rahatsızlık nedeniyle Kanada'ya dönen eski model, iyileştikten sonra Suriye'ye geri dönerek savaşmaya devam edeceğini açıkladı.

SAVAŞIRKEN GÖRDÜKLERİNİ ANLATTI
Kanada’daki rahat hayatını bırakıp IŞİD’e karşı savaşmaya giden Sun, savaşırken gördüklerini şöyle anlattı.


KADIN VE ERKEK ASKERLER ARASINDA CİNSEL İLİŞKİ

Bir keresinde mayına basan küçük bir kızın civardaki Kürtlerin tıbbi bilgisi olmadığından hayatını kaybettiğine şahit olduğunu açıklayan Sun, cephede kadın ve erkek askerler arasında cinsel ilişki olabildiğini ama bunun saklı tutulduğunu söyledi.

CEPHEDE KOPMUŞ PARMAK
Cephede kopmuş bir parmak gördüğünü ama çevresinde bir cesede rastlamadığını anlatan Sun, kadınların erkeklerle cephede eşit şartlarda savaştığını da belirtti.

IŞİD'E KARŞI SAVAŞMA NEDENİ
Bir kız çocuk annesi ve Zambia doğumlu 46 yaşındaki model, IŞİD’in bir videosunu gördükten sonra Lübnanlı erkek arkadaşından ayrılarak savaşmaya karar verdiğini dile getirdi. 
Anahtar Kelimeler:
IşidSavaşYpgTiger Sun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.