10 yıldır kayıp olan genç kız internet kafede bulundu

Xiao Yun'un 14 yaşındayken ailesiyle girdiği tartışma sonucu evi terk etmesiyle birlikte 10 yıl boyunca kendisinden hiç haber alınamadı. Ta ki bugüne kadar!

10 yıldır kayıp olan genç kız internet kafede bulundu
Çin'de yaşayan ve 10 yıl önce kaybolan 24 yaşındaki Xiao Yun internet kafede bulundu.

Yıllar boyu ailesinin aradığı genç kız bir internet kafede oyun oynarken bulundu. Polisin uzun uğraşları sonucu ancak 10 yıl gibi bir sürenin ardından bulunan Yun'un kaybolduğu yıllarda geçimini sağlamak için internet kafede yatıp kalktığı ve oyun oynayarak para kazandığı ortaya çıktı.

South China Morning Post'ta yer alan habere göre ailesini bir tartışmayla birlikte terk eden genç kız, henüz 14 yaşındayken internet kafeye gitti ve CrossFire ismindeki online oyunu oynamaya ve oyun üzerinden para kazanmaya başladı.

Polisin yıllar sonra genç kızı bulmasında internet kafede yapılan rutin kontrol önemli rol oynadı. Genç kızın elindeki sahte kimlik kartı sayesinde Yun bulunmuş oldu.

Psikolog eşliğinde yapılan bir dizi görüşmenin ardından ailesiyle konuşmayı kabul eden Yun'un annesi, "Biraz inatçı bir yapım var ve çabuk sinirleniyorum. Kızımı sık sık azarlardım. Ve artık 10 yıl geçti, o yetişkin biri. Artık onu azarlamak yok" sözlerini kaydetti. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.