30 Bin Öğretmen Atamasının Tarihi Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, katıldığı televizyon programında binlerce öğretmen adayının beklediği atama tarihini açıkladı.

30 Bin Öğretmen Atamasının Tarihi Belli Oldu
Bakan Avcı atamalar için branş dağılımlarının ise 27 Ocak’ta açıklanacağını belirtti. Atamalar için başvuruların 2-8 Şubat tarihleri arasında alınacağını belirten Milli Eğitim Bakanı, atanan öğretmenlere verilecek oryantasyon eğitimlerini, öğretmenlerin isteklerine bağlı olarak bulundukları ya da atandıkları ilde alabileceklerini söyledi.

Avcı, oryantasyon eğitimlerini alacak öğretmenlere deneyimli öğretmenlerin danışmanlık edeceğini belirterek, “Meslekte en az 10 yılı tamamlamış, öğretmenlerimizden danışman tayin ediyoruz. Öğretmenler değişik okul türlerinde değişik hocaların dersine girecek. Atamaları yapıldıktan itibaren maaşlarını almaya başlayacaklar. Eğitim süresince de maaşlarını alacaklar” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.