POZİTİF DÜŞÜNCE ÖNSÖZ
Hülya Gözaçan’ı 10 yıldan fazla bir zamandan beri tanırım. Karşılaştığımız seminerlerde daha da yakından tanıma fırsatını buldum. Hülya hanımın Abraham Maslow’un “ihtiyaçlar hiyerarşisi”nde ki aşamaların çoğunu önemli ölçüde gerçekleştirdiğini ve özgerçekleştirim ve kişisel gelişim yolunda çok önemli mesafeler kaydettiğini izleme fırsatı buldum. Çeşitli kültürel ve seminer faaliyetleriyle edindiklerini ve birikimlerini değişik kişi ve kurumlara başarıyla aktaran Hülya Gözaçan yaşadığı ve yaşattığı önemli deneyimleri artık bu kapsamlı kitapta kristalize etmiş bulunmaktadır. Kitap yönetim ve davranış bilimlerinin işbirliği, takım anlayışı, pozitif yaklaşım ve daha bir çok öğretisini yalın bir biçimde iletmektedir.



İnanç,mistik yaklaşım,tanrısal bakış ve düşünsellik ya da rasyonalite arasında çağdaş bir denge kurma girişim içeren “Pozitif Düşünce” başlıklı bu kitabın taşıdığı değerlerin okuyuculara önemli iç görüşler ve katkılar sağlayacağını ve bir çok insanın da iç dünyasına ışıklar saçarak, güzel iyilik dokunuşlarını aktaracağını düşünüyorum. Bu değerli çalışma için Hülya Gözaçan’ı ve de başta değerli kardeşim Hayati Bayrak olmak üzere Hayat yayınlarını bu güzel eseri hayata geçirdikleri için tekrar tebrik ediyorum. Prof.Dr.Ömer Baybars TEK



Hülya GÖZAÇAN Kimdir? 



28 Nisan 1979 Almanya doğumluyum. İlkokuldan üniversiteye kadar öğrenimimi, İzmir’de okudum. Bursa Uludağ ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerini bitirdim. 18 yaşımda abim ile birlikte Avrupa’ya ihracat yapan “FG Tekstil” firmasını kurduk. Yaklaşık 10 yıl birlikte çalıştık. Firmamız halen birçok Dünya markasına üretim yapmaktadır.

2005 yılında çıkardığımız “Fuga Jeans” isimli marka ile yüz Türk markasının almayı hak kazandığı “Turkualit”e devlet desteklerinden yararlandık. 300 kişilik personel ile Avrupa ve Rusya pazarında hem toptan hem de zincir mağazalarımızla “Fuga Jeans” isimli markayı tutundurmayı başardık.
Rusya’da 3 yıl yaşadım. Hedeflediğim distribütörlerle çalışmaya başlayınca “görevimi yerine getirdim” diyerek aile şirketinden ayrıldım. Üniversite yıllarında yüreğimde olan eğitmenlik idealini gerçekleştirmek için 6 yıl boyunca özel sektördeki çeşitli şirketlerde yöneticilik yaptım. Bu arada Türk firmalarının eğitim ihtiyaçları ve marka yönetim eksiklerini tespit ettim.

Bunun için Yeditepe Üniversitesi Profesyonel Eğitim ve Öğrenci Koçluğu, Yaşam Koçluğu ve NLP gibi Uluslararası geçerlilikteki sertifika programlarına katıldım ve başarıyla bitirdim. Özel şirketlerde ve bireysel talepler doğrultusunda “Kişisel Gelişim” seminerleri, kurslar, bireylere Meditasyon (Derin Düşünme) ile Bedensel ve Ruhsal arınma seansları vermeye başladım. Özellikle öfke kontrolü, stresle başa çıkma, depresyon ile mücadele, etkili iletişim, kariyer koçluğu, ilişki koçluğu, bilinçli aile eğitimlerim ve Bio enerji terapileri ile birçok insanın hayallerini gerçekleştirmesinde yol gösterdim. 6 yıl boyunca “Tasavvuf ve Kuantum” metotları ile kendimi geliştirip bedensel ve ruhsal arınmayı sağlayacak “Kişisel Gelişim Kitapları” yazmaya başladım. Danışanlarımın hayatlarında yaşadıkları olumlu gelişmeleri kendi ağızlarından bu kitaplarda okuyabileceksiniz. Eminim danışanlarıma olduğu gibi size de kendi hayallerinizi gerçekleştirme yolunda büyük cesaret verecektir.