Masal Kalesi Anaokulu Esenyurt’ta okul öncesi eğitimin vazgeçilmezi oldu.

Beylikdüzü ve Esenyurt’un okul öncesi nitelikli eğitimin adresi haline gelen Masal Kalesi Anaokulu yeni eğitim dönemine tam kadro hazır.

Masal Kalesi Anaokulu Esenyurt’ta okul öncesi eğitimin vazgeçilmezi oldu.

Eğitim hayatına kattığı yeniliklerle adından söz ettiren ve bölgenin öncü okul öncesi eğitim kurumlarından biri olan Masal Kalesi eğitimdeki kalitesi ile adından sıkça söz ettiriyor.

Yaklaşık 13 yıldır eğitim sektörü içerisinde olan Nihal OLUÇ yönetiminde yenilenen kullanım alanları ve oyun gruplarıyla bölgesinde fark oluşturan Masal Kalesi Anaokulu, 0-6 yaş arası hizmet veriyor.

Masal Kalesi Anaokulu “yaparak, yaşayarak, doğru öğrenme” modeliyle, ATATÜRK ilke ve İnkılaplarına sonuna kadar bağlı, çocuklara önce sevgiyi öğreten eğitim anlayışı ile doğaya dost, yaratıcı, özgüveni yüksek, mutlu çocuklar yetiştirme felsefesiyle eğitim faaliyetlerini sürdürüyor.

Yabancı Dil Eğitimi, Robotik Kodlama, Resim Eğitimi, Akıl Oyunları, Yaratıcı Drama Eğitimi, Müzik Eğitimi, Yoga Çalışmaları ve Seramik Eğitimi gibi birçok başlıkta öğrencinin yeteneklerine göre eğitim verebilme özelliğine sahip Masal Kalesi, bünyesinde tam zamanlı uzman klinik psikolog bulunduruyor.

Aktif öğrenme metodu ile çocukların ezberden uzaklaşarak, düşünen, yaratıcı, sorunlarla baş edebilen ve çözümler bulan üretken bireyler olma yolunda eğitimler düzenleyen Masal Kalesi Anaokulu, sınıflarında görerek duyarak, derse katılarak çözümlemeyi öğrenecek ve aktif öğrenmeye yardımcı oluyor.

Modern ve Yenilikçi

Çocuklara oluşturduğumuz bu sevgi dolu ve güvenli ortamda, modern ve yenilikçi eğitim anlayışımız ile çocuklarımız daha mutlu, sağlıklı ve özsaygılı bireyler olurken sizin de içiniz rahat edecek. Onlara sunduğumuz ev konforunda, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine destek etkinliklerimizle eğitim ve öğretimi keyifle yaşayacakları bir yer oluşturduk.

Yaparak – Yaşayarak Öğrenme

Öğrenme sürecinde ezbere dayalı sistem yerine, çocuklarımızın deneyim kazanarak öğrenmelerini sağlıyoruz. Böylece sosyal ortamlarda daha rahat, öğrenmeye istekli ve yeniliğe açık bireyler yetişiyor. Çocuklarımız kazandığı deneyimler ile daha kalıcı bir öğrenme süreci yaşıyor.

Aktif Öğrenme Süreci

Öğrenme sürecinin içinde aktif şekilde rol almak, çocuklarımızın bilişsel gelişimlerini destekler. Empati yeteneği yüksek, öğrendiklerini uygulamada daha başarılı bireyler olmalarını sağlar. Öğrendiklerini daha kolay kavrar, daha az unutur.

Masal Kalesi Anaokulu İletişim Bilgileri;

Adres: Barbaros Hayrettin Paşa mah. 2299. Sk. No:5 Esenyurt - İSTANBUL

Tel: (+90) 212 873 40 63

E-mail: [email protected]

www.masalkalesi.com

Facebook: https://www.facebook.com/masalkalesianaokuluesenyurt/

İnstagram: https://www.instagram.com/masalkalesianaokulu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.