Altın Sürpriz Yaptı! İşte Çeyreğin Fiyatı...

Altının ons fiyatı, yeni haftanın ilk gününde yüzde 1`e yakın değer kaybederek, 1.280 dolar seviyelerinden alıcı buluyor. Kapalıçarşı`da şu dakikalarda çeyrek altın 198 liradan, Cumhuriyet altını 807 liradan satılıyor.

Altın Sürpriz Yaptı! İşte Çeyreğin Fiyatı...
Cuma günü 1.296 dolara kadar yükseldikten sonra haftayı 1.288 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, yeni haftaya düşüşle başladı. Altının onsu, Asya piyasalarında en yüksek 1.288 doları görmesinin ardından düşüşe geçerek şu dakikalarda yüzde 0,75 azalışla 1.278 dolar seviyelerinde dengelendi.

Kapalıçarşı'da şu dakikalarda çeyrek altın 198 liradan, Cumhuriyet altını 807 liradan satılıyor.

Altının gramı ise cuma günü dolar kurundaki sert yükselişin etkisiyle 121,99'a yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesini gördükten sonra, bugün kar satışları ile kazançlarının bir kısmını geri vererek 120 lira seviyelerinde seyrediyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının bu hafta, önceki haftaya kıyasla daha sakin bir seyir geçirmesini beklediklerini belirterek, "Bu hafta altının gram fiyatının 118-121 liraaralığında işlem görmesini bekliyoruz. 118 lira seviyesi aşağı yönlü kırılırsa düşüşler hızlanabilir diye tahmin ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.