Bakan Müjdeyi Verdi! Fiyatlar Değişecek

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, fındık fiyatlarıyla ilgili, “Fiyatlar yükselecek, hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Neden, çünkü rekolte çok düşük” dedi.

Bakan Müjdeyi Verdi! Fiyatlar Değişecek
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun’un Bulancak ilçesinde katıldığı bayramlaşma programında fındık fiyatları hakkında konuştu.

Fiyatların neden düştüğünü ve nasıl yükseleceğini açıklayan Canikli, “Fiyatlar yükselecek hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Neden, çünkü rekolte çok düşük. Bakanlığımız resmi olarak açıklayacak. Bazıları bu durumu kullanarak, geçmişte olduğu gibi birileri fiyatları aşağıya çekmek için her zaman olduğu gibi uğraşıyor.

Onların kim olduğunu söylemeyelim ama onlarda fırsat vermeyeceğiz onu da söyleyelim. Hatırlatmak için söylüyorum 2002’de fındığın fiyatı 2 buçuk liraydı, 90 cent’ti bugün 8, 9 lira beğenmiyoruz ama kaç dolara geliyor 2 buçuk 3 dolara geliyor” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.