BANYO VE ISLAK HACİMLERDEKİ YENİLİKLER

1962 yılından beri üretim hayatını sürdüren ve 1978 yılından itibaren GPD markası ile faaliyetlerine devam eden Gül Pres Döküm Sanayi A.Ş. Türkiye pazarında önemli ve köklü bir yere sahip.

BANYO VE ISLAK HACİMLERDEKİ YENİLİKLER
GPD Yönetim Kurulu Üyesi Aret Polat ile Banyo ve ıslak hacim sektöründeki yeni eğilimleri ve hedeflerini konuştuk.

GPD Markası nasıl ortaya çıktı, tarihten bu yana yaşadığı serüveni  ve bu gün geldiği nokta nedir anlatır mısınız?

Firmamız 1962 Yılında Gülbenk ve Doğan Polat tarafından kurulup,1978 yılında ise GPD markası ile yoluna devam eden 52 yıllık bir çınar. Biz bir aile şirketiyiz ve 12.000 m2 kapalı alanda, en iyi teknolojiyi  en iyi personelle kullanarak, dünya standardı kalite normlarına paralel üretim yapıyor, 30’un üzerinde ülkeye ihracat yaparak, iç piyasada önemli bir yere sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. Endüstriyel grup içinde vanalar, su basınç regülatörleri, özel ihale ürünleri,banyo ve mutfak armatürleri,tamamlayıcı ürünler ve duş sistemleri gibi bir banyoda ve tesisatta gereken tüm öğeleri ürün gamımızda bulunduruyoruz. Ayrıca yeni yüzey kaplamaları ile banyo mobilyası ile batarya uyumunu sağlamakta da bir adım öne geçiyoruz.


 

Satış ve pazarlama politikanız nedir? Yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarınızdan bahseder misiniz?

 

Yurt için de 400’e yakın satış noktasında ve Koçtaş yapı markette ürünlerimizi kullanıcılar ile buluşturuyoruz. İhracatta ise 30’un üzerinde ülkeye satış yapıyoruz. Markamızı her gelir grubunun evine girebilen ve yıllarca problemsiz kullanım sonrasında, ödenen paranın hakkını veren ürünler ile zenginleştirirken, satış sonrasında da 80’e yakın teknik servisimiz ile ürünümüze sahip çıkıyoruz. Türkiye’de TS ISO 10002:2006 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Belgesini TSE’den alan ilk firmayız.


GPD Sektörde önemli bir oyuncu

 

Kısa ve uzun vadede hedefleriniz nelerdir?

 

Kısa vade hedeflerimiz hızlı bir şekilde ilerleyen satışlarımızın trendini bozmadan, ürün gamımızı sürekli güncellemek ve kar oranlarımızı hedeflerimiz doğrultusunda gerçekleştirmek olarak özetlenebilir. Orta ve uzun vade de ise özellikle ihracat satışlarımızı daha da fazla büyütmek ve %50’lere ulaştırmak var. İç piyasada ise tüketici algısında güvenilir marka imajımızı devam ettirmek istiyoruz. GPD daha çok uzun yıllar sektörde önemli bir oyuncu olacak.




‘Daima Sizlerle’

 

Söyleşimizin sonunda okuyucularımıza söylemek istediğiniz, vermek istediğiniz mesajınız var mı?

 

GPD olarak “ Daima Sizlerle” sloganımızdaki gibi daha uzun seneler üretim yapan, kaliteli ürünlerini kullanıcılara ulaştıran, profesyonel bir ekip tarafından kuyumcu titizliğinde kurumsallık odağında yönetilen bir aile şirketi olmaya devam edeceğiz. Tüm müşteri ve kullanıcılara bizi 52 senedir tercih ettikleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.



Banyo ve ıslak hacimdeki yenilikler

 

Sektörümüzde yeni eğilimler elektronik bataryalar, yeni yüzey kaplamaları (altın,bakır vb) , su tasarruflu ürünlerin yaygınlaşmasıdır.Moda her gelir grubuna göre değişmekle beraber tüketiciler görsel olarak beğendikleri ürünleri tercih ediyorlar.Tasarım her zaman ön planda.Ancak iyi tasarım mutlaka satın alınabilir bir fiyatla üretilmeli.  2014 Yılında minimal ve kübik hatlı bataryalar ön plandaydı. Tüketiciler keskin hatları silindirik tasarımlara tercih ettiler. Siyah ve beyaz renkte çok yaygın olmasa da bir çok üretici tarafından denendi. Ancak en yoğun trend altın görünümlü pvd ürünlerde gerçekleşti. Özellikle körfez bölgesinden gelen müşteriler bu trendi hızlandırdı.

 

 


Su ve enerji tasarrufu ön planda

 

GPD olarak hemen hemen tüm bataryalarımızda su tasarrufunu ön planda tutuyoruz. El değmeden çalışan fotoselli bataryalardan, su sıcaklığını sabitleyen termostatik bataryalara kadar geniş çaplı bir üretimimiz var. Ayrıca banyo bataryalarımız dakikada 16 lt, lavabo bataryalarımız dakikada 8 litre gibi düşük ölçülerde su harcıyor ve cebinizi koruyor. Bunlara ilave olarak 50 bar basınca dayanıklı özel GPD logolu GPD kartuşumuz ısı ve debi ayarlı olup, kullanıcıya harcayacağı suyun miktarını GPD teknik servisi aracılığı ayarlama imkanını da tanıyoruz.

http://www.gpd.com.tr/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
IDeals 6 yıl önce

Çok iyisin! Çok yararlı bilgiler! Bu çok hoşuma gitti!

IDeals