Coca-Cola Türk Devine Talip Oldu!

Coca-Cola, Türkiye'de limonata pazarının lideri Uludağ Limonata'yla pazarlığa oturdu

Coca-Cola Türk Devine Talip Oldu!
Yaz aylarının en önemli içeceklerinden biri hiç kuşkusuz limonata. Limonata en kolay hazırlanan ürünlerden biri. Evinizde de kolayca hazırlayıp içebilirsiniz.

Ama biz ev tipi limonatadan değil, markalı limonatadan bahsediyoruz. Bir çok içecek firmasının limonatası mevcut. Uludağ, Doğanay, Dimes, Coca-Cola, Sırma gibi birçok markanın limonata markasını market raflarında görmek mümkün. Türkiye'de limonata pazarı son dönemlerde çok hızlı büyüyor. Liderliği ise Uludağ elinde tutuyor. Pazarda hem bilinirlilik hem de tüketici tercihinde ilk sırada yer alıyor.

Bu aralar limonata pazarında ciddi bir kulis bilgisi dolaşıyor. Dünya devi Coca-Cola, Cappy limonata markası ile pazarda yer alıyor. Firmanın geleneksel kola ve Cappy meyve sularındaki başarısı limonataya yansımamış.

Bu pazarda etkili olmak İsteyen Coca-Cola, Uludağ markası ile pazarlığa oturmuş. Görüşmeler çok gizli yürütülüyormuş. Pazarlıklar olumlu sonuçlanırsa Türkiye'nin en güçlü limonata markası Uludağ Limonata, dünya devi Coca-Cola tarafına geçecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.