Elon Musk; DOGE 1 dolar olacak

Coinlerdeki sert düşüşlerin ardından Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Dogecoin (DOGE) paylaşımlarına kaldığı yerden devam etti.

Elon Musk; DOGE 1 dolar olacak

Son 24 saat içinde 30,681.50 ve 40,725.12 dolar arasında dalgalanan Bitcoin’de haftalık kayıp yüzde 22.00 olarak hesaplandı. Bitcoin'le birlikte alt coinlerde de büyük düşüşler oldu. Bu düşüşlerin ardından dünyada birçok yatırımcı nakite geçmeyi tercih ederek, Tesla CEO'su Musk yeniden Dogecoin paylaşımı yaptı.

Elon Musk, Dogecoin (DOGE) paylaşımlarına kaldığı yerden devam ediyor. Musk, bu sefer de bir görsel paylaşarak “Resimdeki Dogecoin ne kadar” ifadelerini kullandı.

Elon Musk’ın paylaştığı görselde Dogecoin’in maskotu 1 doların üzerinde görülüyor. Musk bu paylaşımla DOGE'nin 1 dolar olacağını ima ettiğini söyleyen takipçileri, paylaşımı heyecanla karşıladı.

Musk’ın bu payaşımının hemen ardından DOGE, Coingecko verilerine göre son 1 saatte %10 oranında yükseliş getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.