Moda dünyasının içinde büyük bir paya sahip olan ve günden güne gelişme gösteren iç giyim sektörü, son yıllarda ürün çeşitliliğini ve ürün kalitesini iyileştirme yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Türkiye’de de büyük ivme kazanan sektör, hem iç pazarda hem de dış pazarda talebi karşılamak adına yeni markalar yaratmakta ve bu sayede sektörü daha ileriye taşımaktadır.

Türkiye’de sektörün yapı taşlarından biri olan NYN Grup bünyesinde bulunan DARKZONE, ürün yelpazesinin genişliği ve kullandığı yeni üretim teknolojileriyle dikkatleri üzerine çekmekte.

Boxera uygulanan 3D baskı tekniğini dünyada ilk kez kullanarak adından sıkça söz ettiren DARKZONE, hem iç hem de dış pazarda sektörün lokomotifi olmayı hedeflemekte.



Toptan satışın yanında perakendeciliği de amaçlayan marka şimdilik bu yolda e-ticaret üzerinden ilerlemekte. Uzun vadeli planlarında mağazacılığa yönelmek isteyen ve her şeyden önde kalite ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen DARKZONE, dış pazarda da hacmini genişletmeyi hedeflemekte.
Aylık üretim kapasitesi 200 bin adet olan DARKZONE, ağırlıklı üretimini boxera ayırmasının yanında slip, atlet ve basic tişört de üretmektedir.
İhracat yaptığı ülkeler arasında Almanya, Amerika, Yunanistan, Bulgaristan, Ukrayna ve Rusya ağırlıktadır.