Suudi Arabistan Maliye Bakanlığı Sözcüsü, "Suudi Arabistan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'na 5 milyar dolar mevduat yatırmak için müzakerelerin son aşamasında" açıklaması yapmıştı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 5 milyar doları doğruladı. Merkez Bankası'na 5 milyar dolar gelmesi ile dolar kurunun frenlenmesi bekleniyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'na Suudi Arabistan mevduatı geliyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Suudi Arabistan'ın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bünyesinde 5 milyar dolarlık mevduat hesabı açması konusunda nihai aşamaya doğru gelindiğini doğruladı.

Suudi Arabistan Maliye Bakanlığı Sözcüsü "Suudi Arabistan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası 5 milyar dolar mevduat yatırmak için müzakerelerin son aşamasında."

Geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bali’deki G20 Liderler Zirvesi kapsamında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile görüşmüştü.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yer almıştı.

Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı Kayseri OSB’de gerçekleşti Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı Kayseri OSB’de gerçekleşti