İm Solucan Gübresi üretim tesislerini artırıyor

Kimyasallarla kirlenen toprağın organik madde ihtiyacını karşılayan, toprağı nemli tutarak sulama ihtiyacını azaltan, buna karşın verimi ve lezzeti arttıran Solucan gübresi, bu özellikleri dolayısıyla son dönemde oldukça revaçta.

İm Solucan Gübresi üretim tesislerini artırıyor
Bu işi “Kendi kendini büyüten iş” olarak nitelendiren İm Solucan Gübresi’nin kurucusu İskender Tayfur, solucanla ürettiği gübreyi markalaştırdı. Üretimi şimdilik 5 ayrı tesiste yaptıklarını belirten İskender Tayfur, yılsonuna kadar 12 tesiste üretim yapacaklarını söyledi. 



ORGANİK ÜRETİMİN İLK ŞARTI ORGANİK GÜBRE


İskender Tayfur; “Meyve, sebze ve tahıla kadar her alanda kullanılabilecek bir ürün. Herkes organik üretmeye çalışıyor. Organik üretim yapabilmenin ilk şartı organik gübre kullanılmasıdır. Solucan gübresi görünüş olarak siyah toğrağa benzer ve itici bir kokusuda yoktur. İçeriğinde bitkinin gelişimi için gereken bütün enzimler, toprak antibiyotikleri, vitaminler, büyüme hormonları ve humik maddeler vardır. Kesinlikle, hastalık yapıcı mikro florlar, parazit yumurtaları, ot tohumları ve ağır metaller içermez. Solucan gübresi çevreci temiz bir tarımsal üründür. Toprağı zenginleştirir. Diğer gübrelerden farkı ise, bir kere kullandığınızda 5 seneye kadar o toprağın zengin toprak olarak sayılmasıdır. Çilek ve mantar üreticilerinde %70 gibi artı yönde fayda sağladı. Ayrıca domates, biber, salatalık gibi ürünlerde de %40 ile %50 arasında verim artışının yanı sıra koku ve lezzette artış gözlemledik.”



Alım garantisi veriyoruz

İskender Tayfur; “Solucanların aslında işi kendiliğinden büyüttüğünü gördüm. Açıldığında 2 milyon - 3 milyon olan solucan sayısı şuan 55-60 milyonlara ulaştı. Bu konuda ülkemizde maalesef bilimsel çalışmalar yeteri kadar iyi değil çok fazla bilgi kirliliği mevcut. Bu alana yatırım yapmak isteyen girişimcilere bilgi ve tecrübemizle her konuda yardımcı oluyoruz. İşletmenin tam olarak devreye alınmasını sağlıyor ve solucan mamasından ürünün nereye satılacağını da kadar her konuda yardımcı oluyoruz ve ayrıca üretilen ürüne de alım garantisi veriyoruz.”



0 532 212 58 52
0 533 499 22 06
www.imsolucangubresi.com
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M 6 yıl önce

Solucan

Avatar
Melike 6 yıl önce

Aydın Söke’de müstakil altı garajlı bir evde oturuyorum bu işi yapmayı düşünüyorum bayilik veriyormusumuz.acaba pazarı ve üretimi nasıl bayanım yalnız başıma altından kalkabilirmiyim .bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler