Meltem Bebek ve Genç Odası Sağlıkla Büyüyor

Bebek ve Genç Odasının lider markalarından Meltem Bebek ve Genç Odası şık ve kaliteli ürün tasarımlarıyla sağlıklı mobilyayı bir arada sunuyor.

Meltem Bebek ve Genç Odası Sağlıkla Büyüyor
Temalı çocuk odalarını görsel bir şölene dönüştüren Meltem Bebek ve Genç Odası, mobilyanın yanında bir çocuğun odasında olması gereken aydınlatmadan ev tekstiline kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip.

Sektöründe Türkiye’de tek su bazlı boya yapabilen boya hattına sahip olan şirket, E0 standartlarında kurşun ve ağır metal içermeyen boyalarla tasarımlarını renklendiriyor.

1975 yılında çırak olarak başladığı sektöre 1985 yılında koltuk üretimiyle devam eden Ali Fuat Gürle, 2002 yılında bebek ve genç odası üretimine başladı ve son yıllarda Türk bebek ve genç odası sektöründe en çok konuşulan isimlerin başında geliyor.

Kurduğu Meltem Bebek ve Genç Odası ile hem Türkiye, hem de Avrupa’da sektöre damgasını vuran Ali Fuat Gürle’ye “Bebek ve Genç Odasının Kralı” desek yanlış olmaz.



Türkiye’de 70’in üzerinde mağazası bulunan Meltem Bebek ve Genç odası, yurt dışında 5 ülkede bulunan mağazalarına 2016’da İran ve Fransa’yı ekleyerek yurt dışında da konsept mağazaları ile hızla yayılmakta.

2016 yılı hedeflerimizin birçoğunu şimdiden gerçekleştirdik diyen ve 2017 yılında Avrupa’da Almanya, Hollanda, İngiltere gibi ülkelerden gelen teklifleri değerlendireceklerini ileten Meltem Bebek ve Genç Odası Genel Müdürü Ali Fuat Gürle; 2017 hedeflerinin Türkiye’de daha da büyümenin yanında yurt dışında mağaza sayısını arttırmak olduğunu söyledi.



Mağazalarımız sade ve huzur verici

Son 4 yılda her yıl %25 ile %30 arasında büyüme gerçekleştirdiklerini ifade eden ve büyümenin süreceğinden gururla bahseden Gürle’ye, Konsept Mağaza nedir? diye sorduğumuzda detaylara özen gösteren kimliğini fazlasıyla bize yansıtıyor ve şu bilgileri veriyor; “Meltem Bebek ve Genç Odasının hangi mağazasına giderseniz gidin sizi halısından aydınlatmasına ve yatak örtüsüne kadar aynı algıyı verecek oda oda bölünmüş ürünlerin teşhir edildiği ve ürün seçiminde kafa karıştıran karmaşa yerine sade ve huzur verici bir alan karşılıyor. Tüm mağazalarımızda özel olarak seçilmiş koku ise konsept mağaza anlayışımızı pekiştiriyor.” dedi.


Çocuk sağlığı ve güvenliği ön plandadır


Ürünlerinde sağlığın yanında güvenliği de ön plana çıkardıklarını söyleyen Ali Fuat Gürle; “Meltem Bebek ve Genç Odası olarak ürünlerimizde eşya koyarken ya da alırken ses çıkarmayan çekmeceler, sessiz ve yumuşak kapanan kapaklar, yaralanmalara sebep olmayan otomotiv sektöründe de kullanılan temperli camlar ile güvenliği maksimum düzeye çıkarıyoruz. Ayrıca sağlıklı boyalar kullanıyoruz ve tam otomatik boya hattından geçen ürünlerimizi UV boya kurutma hattında kurumasını sağlıyoruz. Böylece tiner ve solvent gibi kimyasal kullanmadan hem çalışanlarımıza ve hem çevreye dost ürünler üretiyoruz. Üretim sırasında oluşan ahşap atıklar ve talaşları özel vakum sistemleri ile bir siloya toplayarak ısı elde etmek için kullanıyoruz. Daha çevreci üretim yapmak önceliklerimiz arasında ve bu hassasiyetimizi pekiştirmek için de Meltem Bebek ve Genç Odasının İzmir Urla’da bir orman alanı var, bu alana her yıl binlerce fidan ekliyoruz.”





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.