İstanbul Göktürk' de yapımını sürdürdüğü Kemerist projesi ile butik konut konspetine yeni bir yorum katmayı başaran Ermiş inşaat , imza attığı her proje de üst standart oluşturmayı ilke haline getirdi.
1980 lı yılların başında Necati Ermiş tarafından kurulan ve geri de bıraktığı 35 yılda binlerce ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Ermiş İnşaat, İstanbul' un farklı semtlerinde bir çok proje gerçekleştirdi.
Mimari yönden modern ve kullanım alanı açısından fonksiyonel projeler ile inşaat sektöründe adını duyuran şirket malzeme seçiminde oluşturduğu hassas tutumla da insanların takdirini topluyor. Kemerist projesinde, mimar ve mühendislerden oluşan bir kadro ile 6 ay malzeme seçimi üzerinde çalıştıklarını belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkan yardımcı Fatih Ermiş, insanların konforunu arttıran ve kalitesi ile zamana meydan okuyan ürünleri maaliyetine bakmaksızın projelerimizde kullanıyoruz dedi.


İnşaat sektörünün yanında mobilya ve dekorasyon alanında Ermiş Mobilya kurumsal yapısı ile faaliyet gösteren kurum bu alanda da hatrı sayılır yatırımlara sahip. İstanbul Levent' de modern makinelerden oluşan fabrikasında 60 yakın personeli ile kişiye ve projeye özel mobilya üretimi ve dekorasyon uygulamaları gerçekleştiren Ermiş Mobilya konut,otel, ofis,mağaza gibi bir çok alanda özgün çalışmalar gerçekleştiriyor.


Fatih bey, şirket ömrünün ortalama 12 yıl olduğu Türkiye' de Ermiş inşaat 35 yıldır başarı ile faaliyetlerini sürdürüyor.Bunu neye borçlusunuz?
Biz şirket olarak etik değerleri olan ve bu değerlerini hiç bir ticari hedefe değişmeyen bir kurumuz. Projeyi geliştirip uygularken, malzeme seçerken yani işimizin her bir aşamasında müşteri memnuniyeti esas alan bir yönetim anlayışımız var. Daha çok nasıl kazanabilirizden ziyade nasıl daha çok değer oluşturabiliriz diye düşünen bir şirketiz. Faaliyetlerinizi bu yönde kanalize ettiğinizde mutlu ve memnun müşteri oluşturmuş ve piyasadaki değerinizi güçlendirmiş oluyorsunuz. Bu da başarıyı getirmiş oluyor.

Kurumsal bir yönetim anlayışı ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.Birinci ve ikinci kuşak birlikte çalışıyoruz. Ben inşaat mühendisiyim ve babam Yönetim kurulu başkanımızı Necati Ermiş ile birlikte inşaat yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Mimar olan diğer iki kardeşim ve yine mimar olan kuzenlerimiz ise mobilya ve dekorasyon yatırımlarımızı devam ettiriyor.


Kemerist nasıl bir proje? Detayları hakkında neler söyleyebilir siniz?

Kemerist,her bir detay üzerinde uzun uzun çalıştığımız, her bir m2 yi en iyi şekilde planladığımız bir proje oldu. Form ve fonksiyonun bir arada olduğu Kemerist beş beşlik konforlu bir yaşamı sakinlerine sunuyor. Projemiz, Kullanılan malzemeden uygulanan işçiliğe Göktürk' de benzerleri içerisinde farklı bir kulvarda değerlendirilmeyi hak ediyor. 6 ay boyunca ulusal ve uluslararası kalite standartlarına sahip binlerce ürün arasından seçimini gerçekleştirdiğimiz ürünlere projemizde yer verdik.

Havuzu ve sosyal alanları ile tatil konforunda günlük yaşam sunuyoruz.
Kemerist sosyal alan olarak çok zengin bir proje oldu. Biz bu proje ile insanların günlük yaşamını tatil tadında sürdürebilmelerini istedik. Bu yüzden de Kemerist içerisinde,havuz,fintess salonu,sauna,sinema salonu,çocuk oyun alanı gibi üniteler oluşturduk. 3 blokta 36 konutun oluşan projemizde insanlar huzurlu bir ortamda nitelikli bir yaşama sahip olacaklar.
Editör: TE Bilisim