KİLYOS SUN CİTY KONUTTA LÜKSÜ VE KONFORU YENİDEN TANIMLADI

Türk inşaat sektörü imza attığı butik projeler ile dünya ile yarışır oldu. Birbirinden özel özellikleri ile mükemmel birer yaşam alanı inşaat eden inşaat şirketleri makul fiyatları ile de ulaşılabilir olmayı hedefliyor.

KİLYOS SUN CİTY KONUTTA LÜKSÜ VE KONFORU YENİDEN TANIMLADI
 Türk inşaat sektörü imza attığı butik projeler ile dünya ile yarışır oldu. Birbirinden özel özellikleri ile mükemmel birer yaşam alanı inşaat eden inşaat şirketleri makul fiyatları ile de ulaşılabilir olmayı hedefliyor.


İnşaat sektöründe uzun yıllar faaliyet gösteren Artı inşaat’ ın Kilyos’ da hayata geçirdiği Kilyos Sun city projesi hem özellikleri hem de makul fiyatları ile İstanbul Kilyos’ da ev sahibi olmak isteyenlerin tercih ettiği bir proje oldu. 

Son teknoloji ürünlerin ferah yaşam alanları ile insanların hizmetine sunulduğu Kilyos sun city butik ve konforlu bir yaşamı sakinlerine sunuyor. Kilyos’ un artan yatırım potansiyeline paralel olarak rantabıl bir yatırım aracı olarak da ortaya çıka proje, Kilyos’ un kent merkezinin hemen  yanı başında. Kilyos plajına 200 metre mesafede yer alan proje içerisinde yüzme havuzları da bulunuyor.
 
Kiyos sun city’ nin artısı bol bir proje olduğunu belirten şirketin kurucu Cüneyt Çakır, bu özel projeyi Artı inşaat’ ın üretim konusundaki tecrübesi ile hataya geçiriyoruz dedi.


KİLYOS SUN CİTY
Cüneyt Bey Artı inşaatı tanıyabilir miyiz?

  Artı inşaat olarak, 4 ortaklı kurumsal bir yapıda faaliyet gösteren butik ve lüks projeler hayata geçiren bir inşaat şirketiyiz. Ben inşaat mühendisiyim. Artı inşaat^’ ı kurmadan önce uzun yıllar ülkemizin önemli inşaat şirketlerinden Baytur inşaat’ da yönetici olarak çalıştım. Daha sonra inşaat sektöründe kendi ekolü olan özel bir şirket kurmak amacı ile kariyerimi noktalayarak Artı inşaatı kurdum
ARTI İNŞAAT’ IN ARTISI NEDİR?

Ne yazık ki inşaat sektörü rahatça her kesin faaliyet gösterebileceği bir alan gibi gözüküyor. Aslında iyi bir eğitim ve tecrübe gerektiren sektörümüz herkesin at koşturabildiği bir alan haline geldi. Yetersiz eğitim, bilgi, tecrübe ve sermaye ile faaliyete geçen oluşmaların sektörümüzdeki sayısı hiç de az değil. Bakıyorsunuz bizim, mimar, mühendis ve diğer teknik personelin yaptığı bir işi bu gün sektörde lise eğitimi dahi almamış insanlar tek başına yapmaya kalkıyor. 
Böylesi bir resmin oluştuğu inşaat sektöründe biz Artı inşaat olarak, mimar ve mühendislerden oluşan profesyonel kadromuzla, üretim ve hizmet kalitesi ile fark yaratan bir kurumuz. Bilimsel veriler ışığında projelerin üretildiği ve uygulandığı, teknolojik gelişmelerin projelere hemen yansıtıldığı yüzde yüz müşteri memnuniyeti yakalamayı ilke haline getiren bir kurumuz. 




Kilyos’ Sun City proje hakkında bilgi verir misiniz?
Kilyos Sun City projesi Kilyos’ un ilk ve farklı lüks konut projelerinin başında geliyor. Kilyos Sun city 1 ve Kilyos Sun City 2 olarak iki etap da yapımı devam ediyor. Kilyos Sun city 1 de 14  villa yer alıyor. Her  villa 260 m2 bürüt, 215 m2 net alandan oluşuyor. 4 er kattan oluşan villalarımızda 5 oda yer alıyor. Bodrum katı, bir oda, bonyo WC, elektrik ve mekanik odalardan oluşuyor. Bu kat hizmetli kalımı için  müsait olmasının yanında istenirse spor veya sinema odası olarak düzenlenebilmekte. Üst katımız ise zeminden 50 cm yüksek olup, salon mutfak ve wc den oluşuyor. Girişin üstündeki katta ise 3 tane büyük yatak odası yer almaktadır. En üst çatı katını ise ebevyn yatak odası olarak ayırdık ki bu kat aslında süprizlerle dolu bir kat oldu. Yüzde 45 eğimi ile normal çatı katlarından çok daha ferah bir alan olan çatı katının ortası 4 m yüksekliğinde. İçerisinde gömme dolap, soyunma odası, iç balkonu tuvalet ve banyosu bulunuyor.

KİLYOS SUN CİTY
 
Kilyos Sun City 2 de ise 8 tane villa yer almaktadır. Buradaki villalarımız Kilyos Sun City1 ile mimari ve konsept olarak aynılar sadece 320 m2 lik alanı ile biraz daha büyükler.
Her iki projemizin içerisinde, her bir villaya 120 ila 130 m2 arasında müstakil bahçeler ayırdık. Her villaya 2,5 araçlık otopark oluşturduk. Denize çok yakınız ama biz yine de bu projemizin her birine birer tane havuz yaptık.  

KİLYOS SUN CİTYKİLYOS SUNCİTY ‘ Lİ OLMAK İÇİN 3 NEDEN
Kilyos’ un her geçen gün değerinib arttığını ve 10 yıla kadar Kavacık gibi değerli bir yerleşim yeri olacağını söyleyen Cüneyt Çakır, Kilyos Sun City’nin lokasyon, fiyat ve bir yaşam alanı olarak fark yaratan 3 önemli özelliğini şu şekilde sıraladı;

Lokasyon;

Kilyos merkeze 100, denize 200 mesafede yer alan projemiz, 3. köprü ye çok yakın. 3. köprü bağlantı yoluna 800 metre mesafede yer alan Kilyos Sun City projesinden 3 havalimanına ulaşmak da çok kolay olacak. 
FİYAT:  
Etik değerlere önem veren bir kurum olarak müşterilerimizin karşısına şişik fiyatlara çıkmayı doğru bulmuyoruz. Bu yüzden reel rakamlarla projemizin satışını gerçekleştiriyoruz. Kaba aşamasını bitirdiğimiz projemizde topraktan satış fiyatları birkaç villa için halen geçerli. 
Mükemmel bir yaşam alanı: Kilyos Sun City  4 er katlı, 5 er odalı villalardan oluşuyor. Her villanın 120-130 m2 müstakil bahçesi ve 80m ile 130 m2 arası havuzları var. Villaların ayrı birer kat olarak apartman dairesi gibi satışının yapıldığı Kilyos’ da bu özelliği ile projemiz çok ciddi fark yaratıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.