Magazin

Milyoner gençler

Abone Ol

Justin Bieber, Miley Cyrus ve Kate Upon… Bu isimlerin ortak özelliği daha 25 yaşına bile basmadan köşeyi dönmeleri. Ancak sadece onlar değil onlarca ünlü genç yaşlarında milyonerliğin keyfini çıkarıyorlar. Forbes’in hazırladığı ’25 yaş altı en zengin ünlüler’ listesinin ilk sıralarındaki ismin serveti dudak uçuklatıyor. Listede çok sürpriz isimler var. İşte genç yaşta servet kazananlar...

Lorde 17 yaşında 2 milyon dolar servete sahip. Tek bir albüm çıkarmasına rağmen bu albüm çok fazla Grammy sahibi.

Elle Fanning 16 yaşında, 2013 yılında serveti 5 milyon dolardı. 2014 yılında ise ‘Maleficient’ sayesinde çok daha fazla olması bekleniyor.

Ariana Grande 21 yaşında ve yaklaşık 5 milyon dolar. Nickelodeon’da ‘Sam&Cat’te oynaması, birçok albümde yer alması ve turnelere çıkması bu başarısının nedeni.

Abigail Breslin ‘Küçük Gün Işığım’ filmi ile tanındı ve akademi ödülüne aday gösterilen en genç aktör. 18 yaşındaki Abigail’in 12 milyon dolar serveti var.

Angus T. Jones, ‘Two and a Half Men’ dizisinin bir bölümünden 350 bin dolar kazanarak, servetini 15 milyon dolara çıkardı. Fakat diziye kaba dediği için diziden atıldı.

Dakota Fanning birçok ünlü isimle aynı filmde yer alarak 22 yaşında toplam servetini 16 milyon dolara çıkardı. Bu filmlerden bazıları Yeni Ay, Dünyalar Savaşı, Gazap Ateşi ve Benim Adım Sam.

Demi Lovato, Disney yıldızı ve şarkıcı olarak 22 yaşında 15 milyon dolar servete sahip.

Selena Gomez, Justin Bieber ile olan ilişkisinden tanınsa da, eski Disney kızı olarak, Dream Out Loud kıyafetleri, şarkıcılığı, yatırımları ve filmleri sayesinde 22 yaşında 15 milyon dolar net servete sahip.

Güzellik geçicidir, bu yüzden Kate Upton 22 yaşında dergi kapaklarında, defilelerde, yatırımlarla ve markalara poz vererek servetini 16 milyon dolara çıkardı.

Nick Jonas, kardeşleriyle grubu ayırmasına rağmen solo çalışmaları, aktörlüğü ve söz yazarlığı sayesinde eski Disney yıldızı 18 milyon dolar değerinde servete sahip.

Alaca Karanlık serisinin ‘kötü’ çocuğu olarak ün salan Taylor Lautner, en genç zenginler arasında yer alıyor. Lautner’ın kişisel serveti 40 milyon dolar civarında.

Son zamanlarda adını sık sık duyuran djler ve yapımcılar arasında yer alan Avicii, 24 yaşında 40 milyon dolarlık servetin sahibi oldu.

‘Para Avcısı’ filmiyle Oscar Ödülünü kapan Jennifer Lawrence, 23 yaşında milyoner olanlar arasında. Lawrence’ın sadece Açlık Oyunlarından kazandığı paraysa yaklaşık 10 milyon dolar.

Harry Potter’ın masum yüzü Emma Watson, 24 yaşında köşeyi dönmeyi başardı. Watson, sadece Harry Potter filmi ve ürünlerinde 60 milyon dolar kazandı.

Alaca Karanlık filminin zengin ettiği gençlerden bir diğeri de serinin başrol oyuncusu Kristen Stewart, 24 yaşındaki güzelin banka hesabında 70 milyon dolarlık bir servet bulunuyor.

Dünyanın en genç zenginleri arasında ismini üst sıralara yazdıran Harry Potter’ın ana karakteri olan Daniel Radcliffe. 25 yaşında olan Radcliffe’nin kişisel serveti 110 milyon doları geçti.

Gençlerin en sevdiği müzik grupları arasına giren One Direction’ın serveti 118 milyon dolar olarak açıklandı.

25 yaşına bile varmadan zengin olan ünlülerin başında tabi ki Justin Bieber var. 20 yaşına henüz varan Bieber’ın 210 milyon dolarlık kişisel serveti bulunuyor.

Son dönemde yaptığı çılgınlıklarla adından söz ettiren Miley Cyrus da bu listede yer alıyor. 21 yaşında olan Cyrus’ın kişisel servetiyse 150 milyon dolar.

ABD’de hızlı bir çıkış yapan Taylor Swift, 24 yaşında 200 milyon dolarlık servetiyle kendinden söz ettiriyor.