MUŞ Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü'nden, 1982 yılında mezun olan öğrenciler sosyal paylaşım sitesi sayesinde 32 yıl sonra okulda buluştu.
Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü 3/C sınıfından 32 yıl önce mezun olanlar, Türkiye'nin dört tarafından gelerek Muş'ta buluştu. Eski mezunlar Savaş Yıldırım, Nihat Dede, Burhan Dede, Yakup Akgül, Erdal Guçin, Murat Engin, Eşref Şentürk, Hayrettin Gülbin, Yaşar Yıldırım, Vasfi Uras, Bedri Küçük, Kamuran Akalın ve Abdurrahim Özaslan mezun oldukları okula geldiklerinde duygulandı. 1982'de kara tahtaya 'Elvada' yazarak o anı ölümsüzleştiren öğrenciler, tekrar aynı sınıfta aynı pozu verdi. Türkiye'nin değişik yörelerinden gelen 1982 mezunları, okulda, hem de kentte hasret giderdi. 3 gün boyunca birlikte zaman geçiren mezunlar, ömünüzdeki yıl da buluşmak için birbirlerine söz verdi.
Mezunlar arasında bulunan Emekli Astsubay Bedri Küçük, böyle bir anıyı yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu, eski arkadaşlarıyla mezun oldukları okulda buluşmanın çok farklı bir duygu olduğunu belirtti. Sağlık Teknisyeni Murat Engin ise, 32 yıl öncesine gittiğini, o günleri hiç unutamadığını, ancak tekrar eski arkadaşlarıyla beraber olduğu bugünü de unutmayacağını belirterek, duygulandığını söyledi.