Balık Tutmaya Gitti Bir Daha Dönmedi

MUŞ merkeze bağlı Konukbekler Beldesi'nde oturan ve balık tutmak için Murat Nehri kenarına giden 25 yaşındaki Beyhan Argün'den bir daha haber alınamadı. Jandarma ve AFAD ekipleri ile belde halkı her yerde Argün'ü arıyor. Olay 14 Ağustos...

Balık Tutmaya Gitti Bir Daha Dönmedi
MUŞ merkeze bağlı Konukbekler Beldesi'nde oturan ve balık tutmak için Murat Nehri kenarına giden 25 yaşındaki Beyhan Argün'den bir daha haber alınamadı. Jandarma ve AFAD ekipleri ile belde halkı her yerde Argün'ü arıyor.
Olay 14 Ağustos Perşembe günü meydana geldi. Amcası Mehmet Argün beldeden Muş’a giderken oltasını alan yeğeni Beyhan Argün de otomobile bindi ve Murat Köprüsü'nde balık tutmak için indi. En son köprüde balık tutarken görülen Beyhan Argün'den bir daha haber alınamadı. 
Muş'a giderken yeğenini köprünün üzerinde indirdiğini söyleyen Mehmet Argün, "Beyhan, sara hastasıydı. Balık tutarken nöbet geçirip nehre düşmüş olabilir. Yeğenimin bulunması için jandarma ve AFAD ekipleri ile belde halkı Murat Nehri çevresini didik didik arıyor. Şu ana kadar hiçbir şey bulamadık. Murat Nehri üzerindeki Alparslan 1 Barajı'nda suyun kesilmesini istedik. Bütün dileğimiz yeğenimi sağ olarak bulmak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.