Ceyda'yı Öldüren Şüphelinin Peşindeler

DENİZLİ'de tanıştıktan iki saat sonra birlikte içki içtikleri 27 yaşındaki Ceyda Kayalar'ı, yanlarındaki iki arkadaşının gözü önünde başına tabancayla ateş edip öldürdüğü ileri sürülen şüpheli  25 yaşındaki A.K.O.'nun...

Ceyda'yı Öldüren Şüphelinin Peşindeler
DENİZLİ'de tanıştıktan iki saat sonra birlikte içki içtikleri 27 yaşındaki Ceyda Kayalar'ı, yanlarındaki iki arkadaşının gözü önünde başına tabancayla ateş edip öldürdüğü ileri sürülen şüpheli  25 yaşındaki A.K.O.'nun yakalanması için polis özel ekip kurdu.
Bir mermer fabrikasında sekreter olarak çalışan Ceyda Kayalar, pazar günü gece yarısı arkadaşları aracılığıyla çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu öğrenilen A.K.O. ile tanıştı. İki ay önce eşinden boşandığı öğrenilen bir çocuk annesi Kayalar, kız arkadaşı A.T., A.T.'nin erkek arkadaşı Ş.Ç. ile yeni tanıştığı A.K.O.'nun kaldığı Yunus Emre Mahallesi'ndeki bir aparta gitti. Dört arkadaş, birlikte bira içip, eğlendi.
Sabaha karşı A.K.O. iddiaya göre, henüz bilinmeyen nedele belindeki tabancasını çıkartıp Ceyda Kayalar'ı başına ateş edip öldürdü. A.K.O., olayın ardından kaçtı.
Polis ilk olarak A.T. ve erkek arkadaşı S.Ç.'nin ifadelerine başvurdu. İkili, ifadelerinde, "Olay sırasında hepimiz alkollüydük. A.K.O, belinden silahı çıkarıp, Ceyda'ya, 'Seni vurayım mı?' diye şaka yapmaya başladı. Silahla şaka olmayacağını söyledik ama bir anda tetiğe bastı. Biz de şaşırıp kaldık. Olay esnasında koltukta oturmakta olan Ceyda bir anda kanlar içinde kaldı. Ardından, polisi aradık" dedikleri öğrenildi.
Yaralama ve gasp suçlardan sabıkalı olduğu belirtilen cinayet yüphelisi A.K.O.'nin yakalanması için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde büyük bölümü cinayet büro dedektiflerinden oluşan, 20 kişilik özel ekip oluşturuldu. Özel ekibinin en küçük bir ip ucunu bile değerlendirerek, hassas bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, "Zanlı, her an yakalanabilir. Ekiplerimiz 24 saat zanlıyı yakalamak için çaba sarfediyor" dedi.
KATİLİYLE ARKADAŞI TANIŞTIRMIŞ
Öte yandan, öldürülen Ceyda Kayalar'ı şüpheli A.K.O. ile olay gecesi birlikte içki içtikleri kız arkadaşı 24 yaşındaki A.T.'nin tanıştırdığı ortaya çıktı.
A.T.'nin, geçen cumartesi günü Ceyda Kayalar'ı arayıp, "Akşam erkek arkadaşım Ş.Ç. ile birlikte olacağız. Alkol alıp eğleneceğiz. Sen de gel. Seni biriyle tanıştıracağım" diyerek, davet ettiği öğrenildi. Kayalar'ı tanıştırdıkları A.K.O.'nun, Ş.Ç.'nin samimi arkadaşı olduğu belirlendi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.