Gökhan CEYLAN/ SİVAS, () - KAHRAMANMARAŞ'ın Göksun İlçesi yakınlarında 2009 yılında düşen helikopterde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları ile birlikte yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş'in sünnet olan çocukları için gazete şeklinde davetiye hazırlandı.
25 Mart 2009'da Kahramanmaraş'tan dönerken helikopterin düşmesi sonucu BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Çetinkaya ve pilot Kaya İstektepe ile birlikte yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş'in çocukları 8 yaşındaki Çağan ve 11 yaşındaki Tuluğhan Güneş için sünnet töreni düzenlenecek.
25 Ağustos'ta kentteki bir düğün salonunda gerçekleştirilecek olan sünnet töreninin davetiyeleri gazete şeklinde hazırlandı. 'Güneş Haber' ismiyle hazırlanan davetiyede 'Sivas bu yiğidoların sünnet şölenini kullanıyor' başlığı yer aldı. Tuluğhan ve Çağan Güneş'in Sivasspor formalı fotoğraflarının kullanıldığı davetiyede, "Güneş Haber gazetemizin imtiyaz sahibi ünlü gazeteci İsmail Güneş ve biricik eşi Yasemin Güneş'in oğulları Tuluğhan ve Çağan Güneş sünnet oldu." cümlesiyle başlayan davetiye metni dikkat çekti. Anne Yasemin Güneş, bu şekilde bir davetiyenin daha anlamlı olacağını düşündüklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI