Hüda-par İlçe Binasına Molotof Atıldı

VAN'ın Çaldıran İlçesi'nde Hür Dava Partisi (Hüda-Par) ilçe binasına kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atıldı. Çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürüldü. Hüda-Par binasına dün akşam saatlerinde...

Hüda-par İlçe Binasına Molotof Atıldı

ÇALDIRAN (Van), () - VAN'ın Çaldıran İlçesi'nde Hür Dava Partisi (Hüda-Par) ilçe binasına kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atıldı. Çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürüldü.

Hüda-Par binasına dün akşam saatlerinde gelen 2 kişi binanın ikinci katında bulunan ilçe binasına, 2 molotof atarak olay yerinden kaçtı. Çıkan yangın çevrede bulunan vatandaşlar tarafından fark edilmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. Yangın yapılan müdahale sonucu söndürülürken, Hüda-Par İlçe Başkanı M. Selim Çınarcı, saldırıların çalışmalarına engel olamayacağını söyledi.

Çınarcı, "Bu gibi saldırılar daha öncede olmuştu, nasıl ki biz o saldırılara rağmen hala burada isek, şimdi de buradayız. Bu saldırılar bizim davamızı sürdürmemize engel değildir ve olmayacaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.