İstanbul'a yoğun kar geliyor!

Bugün İstanbul ve İzmir yağışlı havanın etkisine girecek.

İstanbul'a yoğun kar geliyor!
 Bu geceden itibaren sıcaklık 15 derece azalacak. Yarın yurdun büyük bölümünde kar başlayacak. Marmara, Karadeniz, Doğu, Güneydoğu ve İç Anadolu bölgeleri kardan en fazla etkilenecek bölgeler. Posta'nın haberine göre, kar hafta sonuna kadar sürecek. Türkiye yeni yıla kar altında girecek. İstanbul başta olmak üzere Marmara son 10 yılın en büyük karını alacak.

DEVLET 'AFET' ALARMI VERDİ

İstanbul'da beklenen karın, halkın günlerce evlerinde mahsur bırakan 2004'teki yağışı aratmayacağı, kar kalınlığının 50 santimetreye çıkacağı belirtiliyor. Sıcaklık İstanbul'da yarın 2, yılbaşı günü -2, 1 Ocak'ta -4, Cumartesi 2 derece olacak. Kentte 'Afet alarmı' verildi.

Yetkililer "Araçlarınızı salı akşamından, cumartesiye kadar mümkünse kullanmayın" diyor.

60 CM KAR KALINLIĞI

Habertürk TV'nin Meteoroloji Uzmanı Hüseyin Öztel yaptığı açıklamada çarşamba, perşembe ve cuma gecesi yoğun bir kar yağışının beklendiğini belirtti. Öztel, 60 saatte toplam 60 cm kar kalınlığının Marmara Bölgesi'nin bazı kesimlerinde görüleceğini de aktardı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.