Kolundaki Bileziği Dolandırıcılara Kaptırdı

İZMİT(Kocaeli), ()-İZMİT'te telefonda kendisini polis olarak tanıtan şüpheliler, Hanife Ö.'yü 3 bin lira değerindeki bilezeğini alarak dolandırdı.      İzmit'in Yeşilova Mahallesi'nde oturan Mehmet Ö.'yü cep telefonundan...

Kolundaki Bileziği Dolandırıcılara Kaptırdı

İZMİT(Kocaeli), ()-İZMİT'te telefonda kendisini polis olarak tanıtan şüpheliler, Hanife Ö.'yü 3 bin lira değerindeki bilezeğini alarak dolandırdı.     
İzmit'in Yeşilova Mahallesi'nde oturan Mehmet Ö.'yü cep telefonundan arayan bir kişi, kendisini polis olarak tanıttı. Mehmet Ö.'ye, “Takip ettiğimiz çete üyeleri eşinizi 170 bin lira borçlandırdı. Sizler bu çeteyi çökertmek için bizlere yardım edeceksiniz” diyerek para talebinde bulundu. Mehmet Ö.'nün eşi Hanife Ö.'yü de arayan şüpheliler, kadının eşiyle istedikleri gibi konuşmasını sağladı. Durumdan şüphelenen Mehmet Ö., eşini uyarmak için telefon açtı ancak sürekli meşgul çalması nedeniyle ulaşamadı. Mehmet Ö., durumu polise bildirdi. Ancak Hanife Ö., evine kadar gelen bir dolandırıcıya yanında para olmadığı için kolundaki 3 bin lira değerindeki bileziğini verdi. Şüpheli ortadan kaybolurken, eve gelen polisler Hanife Ö.'yü ağlarken buldu. Polis, eşgali belirlenen dolandırıcının yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

FOTOGRAFLI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.