Sağanak Yağış Etkili Oldu, Üsküdar'da Aynı Görüntüler

İSTANBUL'da etkili olan sağanak yağış Üsküdar'da sahil yolunu taşırınca deniz ile karanın adeta birleşmesine neden oldu. Yağış öncesi kararan hava gün ortasında gece görüntüsü yaşanmasına neden oldu. İstanbul'da...

Sağanak Yağış Etkili Oldu, Üsküdar'da Aynı Görüntüler

İSTANBUL'da etkili olan sağanak yağış Üsküdar'da sahil yolunu taşırınca deniz ile karanın adeta birleşmesine neden oldu. Yağış öncesi kararan hava gün ortasında gece görüntüsü yaşanmasına neden oldu.

İstanbul'da saat 16.00 sıralarında gökyüzü birden karardı. Gün ortasındaki bu karanlık gece görüntüsü yaşanmasına neden oldu. Yollarda elektrik direklerinin ışıklarının otomatik yandığı boğazdaki vapurların da ışıklarını yaktığı görüldü. Hava karardıktan sonra ise gökgürültüsü ve yağış geldi, şimşekler çaktı yıldırımlar düştü.  Yağışın en etkili olduğu yerlerden biri de Üsküdar sahiliydi. Yağmur nedeniyle sahili yolu nehire dönüştü. Dize kadar çıkan su döküldüğü yerde karayla denizin birleştiği görüntüsü verdi. Acelesi olan yayalar nehire dönen yolda karşıdan karşıya geçmek için zorlu mücadele verdi. Kimi arkadaşının elinde tutarak birbirine destek oldu. Yağmurdan korunmak isteyenler ise başlarına poşet veya gazete kağıdı geçirdiler. Bazı vatandaşlar belediyenin ramazan için kurduğu çadırlara saklandı. Yaklaşık bir saat süren sağanak yağışın durmasının ardından hayat normale döndü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.