Şerit İhlali Yaptı, Ortalık Kan Gölüne Döndü: 3 Ölü, 4 Yaralı

ANTALYA’nın Finike İlçesi’nde şerit ihlali yaptığı iddia edilen otomobil karşı yönden gelen başka bir otomobille çarpıştı. Kazada aynı aileden 3 kadın ölürken, 2’si çocuk...

Şerit İhlali Yaptı, Ortalık Kan Gölüne Döndü: 3 Ölü, 4 Yaralı
ANTALYA’nın Finike İlçesi’nde şerit ihlali yaptığı iddia edilen otomobil karşı yönden gelen başka bir otomobille çarpıştı. Kazada aynı aileden 3 kadın ölürken, 2’si çocuk 4 kişi de yaralandı.

Finike- Elmalı karayolundaki kaza, saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Finike’den Elmalı istikametine giden 31 yaşındaki Ayşegül Küpküp’ün kullandığı 07 TCN 39 plakalı otomobil, Yuvalı Mahallesi Yeniyol mevkisinde karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı iddia edilen 32 yaşındaki İsmail Kaplı yönetimindeki 07 CEC 85 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada çarpışmanın şiddetiyle her iki otomobil de yoldan çıkarak karayolunun yanındaki su kanalına uçtu. Aracı kullanan sürücü Ayşegül Küpküp, görümcesi 37 yaşındaki Arife Dağyurt ve kızı 18 yaşındaki Esranur Dağyurt olay yerinde yaşamını yitirdi. Yine aynı araçta bulunan Arife Dağyurt’un oğlu 11 yaşındaki Muzaffer Enes Dağyurt, Ayşegül Küpküp’ün oğlu 9 yaşındaki Emin Küpküp ve diğer aracın sürücüsü İsmail Kaplı ile yanındaki İbrahim Ulus çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde sağlık görevlileri tarafından yapıldı. Müdahalenin ardından yaralılardan Muzaffer Enes Dağyurt, Emin Küpküp ve İsmail Kaplı Finike Devlet Hastanesi’ne, İbrahim Ulus ise Kumluca Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. 

OTOMOBİLDE SIKIŞAN CENAZELERİ İTFAİYE ÇIKARDI


Araçta sıkışarak yaşamını yitiren Ayşegül Küpküp, Arife Dağyurt ve kızı Esranur Dağyurt’un cenazeleri itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Jandarma ve cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra cenazeler morga gönderildi. Kaza sonrasında Ayşegül Küpküp ve Arife Dağyurt’un yakınları hastaneye akın etti. Pek çok kişi gözyaşı dökerken bazıları da sinir krizi geçirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.