Türk Yıldızlarından Şikayetçi kadına kapak cevap

KONYA'da yarın yapacakları halka açık gösteri öncesinde prova uçuşları gerçekleştiren Türk Yıldızları'na ilginç bir şikayet geldi.

Türk Yıldızlarından  Şikayetçi kadına kapak cevap
 Fazla gürültü yaptıkları, çocuğunu uyutamadığını söyleyen bir kadının sosyal medyaya yansıyan şikayeti üzerine Türk Yıldızları sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.


Türk Yıldızları twitter hesabından verdiği yanıtta, "20 dakikadır gürültü yapıyorlar diye bizi şikayet eden hanımefendi; Çocuğunuzu bu topraklarda güvenle uyutabilin diye o gürültüyü yapıyoruz" ifadeleri yer aldı.

GÖSTERİ TAKVİMİ YOĞUN

Dünyada ses hızını aşan uçaklarla gösteri yapan az sayıda ekipten biri olan Türk Yıldızları bugün Polatlı'da Sakarya Zaferi'nin 93'üncü yıldönümü için gösteri yaptı. Yarın ise ana merkezleri Konya'da halka açık bir uçuş gerçekleştirecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.