4 Gün Arayla İkinci Dehşet: 3 Çocuk Öldü

Mardin'in Derik ilçesinde bulunan ve Suriye'lilerin kaldığı çadır kentte bugün sabaha karşı çıkan yangında, yaşları 3 ile 8 arasında değişen 3 çocuk yanarak yaşamını yitirdi, 6 kişi de yaralandı. kişi yaralandı.

4 Gün Arayla İkinci Dehşet: 3 Çocuk Öldü
Yaralılar, Derik Devlet Hastanesine kaldırılırken, yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı

Derik ilçesine 4 kilometre uzaklıkta bulunan Dumluca köyü yolu üzerindeki Suriye'lilerin kaldığı çadır kentte bugün sabaha karşı saat 03.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir çok çadıra sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, yangında yaşları 3 ile 8 arasında değişen 3 çocuk yanarak yaşamını yitirdi, 6 kişide yaralandı. Yaralılar, Derik Devlet Hastanesine kaldırılırken, yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

4 GÜN ÖNCE DE YANMIŞTI

Suriye'liler için yapılan ve 22 bin kapasiteli olan çadır kentte yaklaşık 10 bin kişi kalırken, çadır kentte 25 Mart'ta da yangın çıkmış bir çocuk yaşamını yitirmiş, 21 çadır kül olmuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.